“Camila Abellán era aqueix tipus de dona que no sap el forta que és. Que no crida quan sent ràbia. […] Però a les dones com Camila la vida sol donar-los una segona oportunitat per a començar de nou. Un dia, la porta de la gàbia s’obri i s’enfronta a un dilema: eixir o quedar-se dins.”

Paz Castelló va nàixer a Novelda en 1970. Escriptora, periodista i llicenciada en Dret per la Universitat d’Alacant, ha dedicat tota la seua vida professional a la comunicació en diversos àmbits. Sent molt jove, va començar la seua carrera com a periodista en la Cadena SER Radi Alacant . Va ser la veu dels matins en Onda Cero Alacant i en Ràdio 9 de la mateixa ciutat. Des de l’any 2009 compagina la seua labor periodística amb la seua faceta d’escriptora. Ha publicat les novel·les La mort del 9, El meu nom escrit a la porta d’un vàter, La clau 104 i Díhuit mesos i un dia. En 2018, aquesta última obra va ser premiada per la Diputació de Castelló amb el guardó Lletres del Mediterrani i amb el Premi dels Lectors.

Camila i Nora són dues dones molt diferents, però tenen alguna cosa en comú: a les dues les van utilitzar els homes del seu passat i ja no tenen por d’enfrontar-se a ells.

Camila era aqueix tipus de dona que no sap el forta que és fins que ha de posar-se a prova a si mateixa. No obstant això, tot canvia el dia que decideix separar-se del seu marit i arriba a les seues mans l’acord de divorci, sospitosament avantatjós per a ella. Mentre investiga sobre les intencions ocultes de la seua exparella, coneix a Nora, una jove estudiant que porta anys guardant un terrible secret i que ha vingut a Alacant a la recerca de venjança. L’especial relació que sorgeix entre elles revolucionarà les seues vides. L’obra “Ninguna de nosotras tendrá compasión”  d’aquests dos personatges femenins forts que s’enfronten a situacions complicades ja ho pots aconseguir en la teua llibreria de sempre des del 8 d’abril de 2021.