La nova programació fins a abril de l’Escorxador arrancarà aquest cap de setmana amb dues activitats culturals. El divendres i dissabte es representarà ‘Casa de muñecas’ de Henrik Ibsen (en adaptació de S.D.I. Eugenio) per Taintantos Teatre, que és una de les primeres obres feministes, censurada durant molt de temps, que tracta temes no acceptats socialment com la submissió de la parella. El dissabte i el diumenge començaran els tallers d’art en família ‘Amb el meu papà, amb la meua mamà’ amb la temàtica de ‘Animals en la neu’ per a aprendre la pintura sobre taula.

Per part seua, en el Gran Teatre tindrà lloc l’adaptació ‘El gos de l’hortolà’ amb la direcció de Magda Labarda i l’actriu Emma Lobo en el qual tracten d’acostar l’obra a tots els públics des de l’humor.

Des del dimecres fins al diumenge, als Cinemes Odèon, es podrà gaudir de la pel·lícula ‘El palau ideal’ de Nils Tavernier. El film està ambientat a França, a la fi del segle XIX, en el qual un carter construeix un preciós palau per a la seua estimada amb molt d’esforç i treball.