La nova temporada simfònica del ADDA ret homenatge a Strauss i a les grans passions per la música

La nova temporada simfònica del ADDA ret homenatge a Strauss i a les grans passions per la músicaSota el títol ‘Passions’ l’Auditori de la Diputació d’Alacant ha programat el pròxim cicle simfònic que donarà principi a la tardor i inclourà 22 de concerts, entre els quals destaquen orquestres de primera línia internacional, reconeguts cors i grans obres emblem
El diputat de Cultura, Juan de Dios Navarro, ha presentat aquest matí la temporada de concerts al costat del director artístic del ADDA, Josep Vicent, amb qui ha visitat també l’escenari on la setmana vinent tindrà lloc la representació de l’òpera La Bohème. “Estem davant una temporada espectacular en la història de l’Auditori, amb propostes d’excel·lència que evidencien el compromís de la Diputació d’Alacant amb la cultura i la seua aposta pel gran equip que conforma el ADDA”, ha manifestat Navarro.
Per part seua, Josep Vicent, ha apuntat que “enguany hem posat l’accent principalment en el passional, en la capacitat de sentir amb força des del punt de vista de les passions, i ningú millor que els nostres músics per a traslladar aqueixos sentiments amb peces de gran dificultat interpretativa”. Així mateix, el titular del ADDA Simfònica ha explicat el plantejament del programa 2023-24 “a partir de quatre propostes per a gaudir dels concerts amb diferents viatges que el nostre públic pot realitzar”.
En primer lloc, una ruta vertebrada per composicions de Strauss que obrirà i tancarà la temporada de la mà de ADDA Simfònica i Josep Vicent al setembre, amb Mort i transfiguració al costat de la mezzosoprano Stefanie Irányi, i al maig amb Un nou amancecer al costat de la soprano Irene Theorin. Entremig, la London Symphony Orchestra, la pianista Alice Sara Ott i el director Antonio Pappano presentaran a l’octubre Zarathustra; al novembre ADDA Simfònica, sota el comandament de Pierre Bleuse, oferirà El concert de Strauss al costat del violinista Jesús Reina; i al gener arribarà el torn de la Dresden Philarmonie, que oferirà Una vida d’heroi amb el pianista Francesco Piemontesi i el director Pablo González.
‘Desperta la teua veu interior’ és el segon dels blocs proposats per al pròxim calendari amb ADDA Simfònica amb un recorregut a través de les veus, amb grans obres mestres, i que inclou, entre altres, per Simfonia Coral al costat de l’Orfeó Donostiarra que actuarà al desembre; La vida breu amb el Cor Amici Musicae i La desconstrucció de Mahler amb London Voices, tots dos al febrer; i La Passió amb el Cor La barocca di Milà al març.
Sota el títol ‘Symphonic Cinema’ s’ha concentrat un tercer itinerari, primícia a Espanya, que inclou dos concerts amb ADDA Simfònica, Josep Vicent a la batuta i amb el director de cinema, Lucas van Woerkum “com a convidat al servei de la música”, com ha puntualitzat Josep Vicent. A l’octubre, La dansa del foc amb l’intèrpret Joseph Alessi i a l’abril El Ressò de l’Ésser, un viatge a través de la vida de Mahler al costat del pianista Josu de Solaun.
Finalment, s’ha plantejat un quart bloc amb els dotze concerts del programa interpretats per l’agrupació local ADDA Simfònica que inclou, a més, Daphnis et Chloé amb el violinista Fumiaki Miura al gener; Beethoven heroic amb el Trio Vibrat a l’abril; i al maig Bohèmia, amb el violoncel·lista Senja Rummukainen i el director Tomás Brauner, i Per a una nova alba al costat de la soprano Irene Theorin.
Entrades i abonaments
El diputat ha recordat que es posaran a la disposició del públic uns abonaments i entrades “amb preus populars, adaptats a totes les edats i circumstàncies, perquè tota la ciutadania puga tindre accés a la temporada simfònica i gaudir d’aquests concerts”.
La data per a la renovació d’abonaments complets és del 23 de maig al 15 de juny, les de la renovació d’abonaments parcials del 26 de juny al 6 de juliol i les dates per a adquirir els nous abonaments seran del 10 al 28 de juliol de 2023. Així mateix, l’adquisició d’entrades individuals podrà dur-se a terme des de l’1 d’agost i inclouen descomptes de fins al 30% per a menors de 30 i majors de 65 anys.

About The Author

Leave a reply

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Próximos Eventos

mayo

19ene(ene 19)18:0014jun(jun 14)20:00Alicante. Taller ¿Hablamos de libros?(enero 19) 18:00 - (junio 14) 20:00 Sede Ciudad de Alicante - Universidad de Alicante (2), San Fernando,40Secciones:LetrasTerritorio:L´Alacantí Etiquetas de EventosAlicante. Taller ¿Hablamos de libros?

30ene(ene 30)20:1529may(may 29)20:15Las películas fundamentales de la historia de Hollywood. Análisis y debate .(enero 30) 20:15 - (mayo 29) 20:15 Sede Ciudad de Alicante - Universidad de Alicante, Avenida Dr. Ramón y Cajal, 1 AlicanteSecciones:CineTerritorio:L´Alacantí Etiquetas de EventosLas películas fundamentales de la historia de Hollywood. Análisis y debate

08feb(feb 8)20:0020sep(sep 20)20:00Campanya de Teatre del Mediterrani(febrero 8) 20:00 - (septiembre 20) 20:00 Fundación MediterráneoSecciones:Escena,TeatroTerritorio:L´Alacantí Etiquetas de EventosCampanya de Teatre del Mediterrani

En Twitter

INFORMACIÓN Y CULTURA CON TODOS-AS PARA TODOS-AS.

La información cultural es un compromiso de los medios, profesionales y colaboradores que desarrollan una labor transformadora y de madurez social que permite elevar la capacidad de percepción de la ciudadanía. Nosotros no sentimos parte de esta historia que compartimos con otros diarios que además son amigos y, por tanto, respaldamos y os invitamos a leer y a compartir.

X