L’obra de teatre Porta’m al bosc, dirigida per Mercè Vila Godoy, arriba al teatre Cervantes de Petrer dissabte que ve 16 de març a les 20.00 hores, després d’estrenar-se, el mes de desembre passat, en la Mostra d’autors contemporanis d’Alacant.
L’espectacle, el text del qual va ser finalista del Premi Born de la Ciutadella de Menorca en 2017 i guanyadora del Premi Ciutat de Sagunt al Millor Text Teatral de 2017, compte la història de Ricard i Ester, una mestra que va patir l’assetjament dels seus companys de classe quan era estudiant. Entre ells Ricard, qui ara porta al seu fill a la classe d’Ester.
Es tracta, d’un thriller en valencià “on res és el que sembla” i de “molt rabiosa actualitat”, en el qual es tracta el tema del bullying, ha afirmat Xavier Monzó, productor de l’obra. 
Porta’m al bosc comença el seu gira a Petrer i està avalada per l’Institut Valencià de Cultura (IVC). Així mateix, compte en el seu repartiment amb Morgan Blasco, Mila García, Tomàs Mestre, Begoña Tenés i Xavier Monzó.