El Gran Teatre ha programat per a aquest dissabte 7 de maig, a les 20 hores, el concert Somni d’una nit d’estiu oferit per Orquestra Simfònica Ciutat d’Elx, dirigida per Mihnea Ignat, i amb Kremena Gancheva com a violinista. L’OSCE interpretarà peces de Mozart i Mendelssohn.

El dijous 5, a les 20 hores, també en el Gran Teatre, tindrà lloc el segon lliurament del cicle La dignitat de la paraula de la mà de Rosa Berbel.

La proposta audiovisual dels Cinemes Odèon per a aquesta semanase centra en l’exhibició de la semi-biografia Belfast, que es podrà veure des del dimecres 4 fins al diumenge 8 de maig. La pel·lícula narra la història del xicotet Buddy, que naix en un ambient de lluita obrera. El dissabte i el diumenge, els més xicotets de la casa podran gaudir de la pel·lícula Encant.

El Centre de Cultura Contemporània L’Escorxador presenta l’obra de teatre El ávaro de la companyia Teatreta Teatre. Les passades seran des del divendres i dissabte a les 21 hores, i el diumenge a les 19 hores. Així mateix, el diumenge al matí, els xiquets i les xiquetes podran assistir al taller Camaleons impartit per Menuts i menudes artistes.

En la Llotja Medieval i en L’Escorxador, des del dimecres 27 d’abril fins al 12 de juny pot visitar-se la nova exposició Consorci de Museus de la Comunitat Valenciana. Mentre que en Les Clarisses prossegueix la mostra de Les nostres dames.