Bollywood made in Spain, dirigida per Ramón Margareto -Premi Goya al Millor Curtmetratge Documental per Memòries d’un cinema de províncies- i produïda per l’alacantí Vicente Seva, es pot veure en la plataforma FILMIN des del passat 15 d’agost.

Rodada a Alacant en diferents localitzacions com en el Teatre Principal, la platja del Postiguet, carrer Castanys i com a gran protagonista té també el barri de Heliodoro Madrona on es desenvolupen part dels números musicals.

Bollywood made in Spain va ser candidata de l’Acadèmia de Cinema Espanyol a la Millor Pel·lícula en Parla No Anglesa en la 90a edició dels Premis Oscar de Hollywood; va obtindre 13 candidatures i una nominació a la ‘Millor Cançó Original’ (Descobrint l’Índia, de Luis Ivars) en els Premis Goya; i l’Esment Especial del Jurat en el “Indian International Cinema Film Festival” de Bombai i va estar seleccionada en la “Setmana del Cinema Estranger de París”

Bollywood made in Spain es va veure per primera vegada a Espanya en el 61é “Festival Internacional de Cinema de Valladolid”. Va ser estrenada per Proyecfilm en 40 sales de cinema de tota Espanya, editada en DVD per Sony Pictures Home Entertainment i distribuïda en plataformes digitals i televisions per Films i Pinículas.

Produïda per Futura Films i Soterrani Films a Alacant, Palència, Madrid i València, Bollywood made in Spain és una romàntica història d’amor musical, intercultural i espiritual entre Orient i Occident. Els protagonistes són una ballarina espanyola (Leyla) i un actor hindú (Doriam). Ella (Leyla Zurah) emigra a l’Índia, es converteix a l’hinduisme i aprén totes les danses del país asiàtic. Ell (Doriam Sojo), després d’intentar sense aconseguir-ho un treball estable en la indústria cinematogràfica de Bollywood, viatja a Espanya somiant trobar-ho a la Ciutat de la Llum, els majors estudis cinematogràfics d’Europa. El destí fa que els seus camins es creuen.