La pel·lícula ‘Rural Cops’ de Paco Soto es presenta aquest divendres en el Gran Teatre d’Elx a les 21.00 hores, amb entrada gratuïta amb invitació. En el teatre il·licità es durà a terme la presentació i projecció del film que conta la història d’un xèrif amb més de 30 anys en actiu a Los Angeles però que un dia canvia la seua destinació i emprén un viatge fins a Torretaxel.

Quant a la música en viu, David Prada actuarà a la sala de la Llota dins de la gala ’30 Aniversari Associació Fruits del Temps’ en el qual oferirà el seu concert fi de gira.

En la Plaça del Congrés Eucarístic està disponible, fins al 14 de desembre, l’exposició itinerant ‘Gènesi’ de Sebastião Salgado que tracta de reflectir “la cerca dels orígens del món i del planeta que habitem que ha anat evolucionant durant milers d’anys abans de veure’s enfrontat al ritme de la vida moderna”.

‘Les noces de Rosa’ serà en aquesta setmana la pel·lícula que es projectarà als Cinemes Odèon. Des del dimecres 18 al diumenge 22 estarà disponible en dos passes cada dia, a les 17.30 i 20.00 hores. La pel·lícula, dirigida per Icíar Bollaín, compte la història d’una dona que ”un dia decideix marxar-se per a començar una nova vida però descobreix que no estan fàcil canviar la vida si no està en el guió familiar”.

****

L’Escorxador

• Diumenges d’octubre a desembre. D’11.00 a 13.00 hores.

Tallers: ‘Xicotets i xicotetes artistes’

Entrades: Sol·licita les places per a participar des de les 09.00 hores del dilluns corresponent a la setmana en què es realitza cada taller fins al dissabte a les 13.00 hores. Via Whatsapp al telèfon: 684082555, indicant el taller en el qual voleu participar i quants participareu en aquesta activitat.

“Cactus i suculentes”. Els participants podran recrear, utilitzant diversos materials, tant cactus (amb flors o sense elles, amb espines o sense elles, alts, baixos, redons) així com plantes suculentes, tant de tipus arbust com plantes penjants, amb les quals poder decorar les nostres cases amb obres que servisquen d’homenatge a la naturalesa. S’utilitzaran recipients de vidre per a crear els tests en les quals aniran les nostres creacions i podrem fins i tot crear una estructura en corda o llana per a penjar-les.

****

• Dissabte, 21 de novembre. 19.00 hores.

Danseu-Vox: “Connectats”

Entrades: 3 euros. En Instanticket, taquilla del Gran Teatre i Taquilla de L’Escorxador una hora abans de l’inici de la funció

Sinopsi: “El constant ús del telèfon mòbil pot convertir-se en una addició i afectar en la vida personal i social dels usuaris. Estudis revelen que moltes de les persones que s’aferren al telèfon prefereixen usar-lo que relacionar-se amb els seus sers estimats. De com afecta, de com canviar el comportament. Sobre això i el poder superar els mals hàbits tracta aquesta dansa”.

“Connectats”

****

• Dissabtes 7, 14, 21 i 28 i diumenge 29 de novembre.

Taller de narració oral: ‘Et compte’ amb Marisela Romero.

Entrada gratuïta.

Informació: Activitat formativa dirigida a totes aquelles persones que vulguen aprofundir en les tècniques de la comunicació i l’expressió oral per a enfrontar-se a un públic atrapant l’atenció del qual escolta.

L’activitat està coordinada per Marisela Romero, actriu i professora de comunicació en la Universitat d’Alacant.

Marisela Romero

****

Gran Teatre

• Divendres, 20 de novembre. 21.00 hores.

Presentació: ‘Rural Cops’ de Paco Soto.

Entrada gratuïta amb invitació.

Presentació de la pel·lícula en el Gran Teatre. Sinopsi: “El Xèrif Michael Ballester porta més de 30 anys de servei treballant en col·laboració amb les diferents policies en el món i decideix viatjar des de Los Angeles (els EUA) a Espanya, concretament a Torretatxel, juntament amb un equip de reporters del conegut programa ‘Rural Cops’, amb l’objectiu de realitzar un reportatge en profunditat de com és el dia a dia d’aquesta reguarda de Policia Local, emportant-se el reportatge de l’any.

• Dissabte 21 de novembre. 20.00 hores

Teatre: ‘Un marit ideal’ d’Oscar Wilde.

Entrades a 16, 18 i 20 euros en Instanticket i taquilla del Gran Teatre.

Sinopsi: “El ministre d’afers exteriors, Sir Robert Chiltern, és un marit ideal per a la seua dona Lady Chiltern. Davant la resta de la societat, tots dos es mostren com un matrimoni harmoniós. Però aquesta harmonia es veu amenaçada quan irromp en escena la malèvola i seductora Mrs. Cheveley, que fa xantatge a Robert amb revelar un fosc secret del seu passat que li va permetre a ell forjar la seua admirable carrera política.

****

Sala Cultural La Llotja

• Dissabte 21 de novembre. 20.00 hores.

Concert: David Prada amb la ‘Gala 30 aniversari Associació Fruits del Temps’

Entrades en taquilla del Gran Teatre i en la taquilla de La Llotja una hora abans de l’espectacle.

L’activitat serà un homenatge per als membres de Fruits del Temps i hi haurà vídeo d’amics de l’associació felicitant l’aniversari, lectura reivindicativa de membres de l’associació per una poesia de veritat, actuacions musicals i concert de fi de gira de David Prada.

****

Cinemes Odèon

• Del dimecres 18 al diumenge 22 de novembre. Passes a les 17.00 i 20.30 hores.

Pel·lícula: ‘Les noces de Rosa’. Dirigida per Icíar Bollaín. (Espanya, 2020).

Entrades en Instanticket i taquilles que obriran 45 minuts abans de cada sessió.

Sinopsi: “A punt de complir 45 anys, Rosa de compte que ha viscut sempre per als altres i decideix marxar-se, deixar-ho tot i pitjar el botó nuclear. Vol prendre les regnes de la seua vida i complir el somni de tindre un negoci propi. Però prompte descobrirà que el seu pare, els seus germans i la seua filla han altres plans i de canviar de vida no és tan senzill si no està en el guió familiar”.

• Dijous, 19 de novembre. Passes a les 17.00 i 20.30 hores.

Pel·lícula: ‘Els dies que vindran’. Dirigida per Carlos Marques-*Marcet. Cicle de cinema en valencià.

Entrades en Instanticket i taquilles que obriran 45 minuts abans de cada sessió.

Sinopsi: “Vir i Lluís porten eixint només un any fins que descobreixen que ella està embarassada. Durant nou mesos, la cinta segueix l’aventura d’aquesta jove parella Barcelona, el gir enorme que donarà la seua vida, les seues pors, alegries, les seues expectatives i les realitat que, durant el seu embaràs, creixen davant ells”.

****

Plaza del Congrés Eucarístic

• De l’11 de novembre al 14 de desembre

Exposició itinerant: “Sebastião Salgado. Gènesi”.

Visites guiades per a públic general. Dissabte a les 17.00 hores en valencià i diumenges a les 12.00 hores en castellà. Sense reserva prèvia.

“Gènesi” és la cerca dels orígens del món i del planeta que habitem, un món que ha evolucionat durant milers d’anys abans de veure’s enfrontat al ritme de la vida moderna. Aquesta exposició presenta fotografies de paisatges, animals i persones allunyats del món modern: regions vastes i remotes, intactes i en silenci, on la naturalesa continua regnant. Comissària: Lélia Wanick Salgado.