Dijous que ve 25 d’abril a la Filmoteca d’Alacant s’emet la pel·lícula “TRES ANUNCIOS EN LAS AFUERAS”  dins del Cicle Els Millors Films de 2018 en el Teatre Arniches sota la direcció de Martin McDonagh.

Han passat mesos des que la filla de Mildred, una veïna de Ebbing (Missouri), fóra violada i assassinada i la investigació de la policia local, més centrada en altres disputes racials, no ha aconseguit identificar al culpable de l’atroç crim. Davant aquesta situació, Mildred es gasta tots els seus estalvis a contractar tres tanques publicitàries als afores per a ressaltar la incompetència del xèrif que seran només el començament d’un enfrontament, cada vegada més mediàtic, entre ella i les autoritats.

Les opinions entusiastes eren unànimes davant Tres anuncis als afores. I també l’han beneïda amb no sé quants Globus d’Or. Els antecedents del seu guionista i director Martin McDonagh eren il·lusionants. Amagats en Bruixes és un thriller molt original, tragicòmic, protagonitzat per dos assassins a sou que paradoxalment estan dotats d’humanitat, patetisme i vulnerabilitat, amb situacions i personatges que freguen el surrealisme, enmig d’una ciutat tan inquietant i fantasmal com a Bruixes. Carlos Boyero. El País.

 

Projeccions

  • dijous, 25 d’abril de 2019 – 18:00h
  • dijous, 25 d’abril de 2019 – 20:15h