La pel·lícula “TRES ANUNCIOS EN LAS AFUERAS” al Teatre Arniches aquest dijous

La pel·lícula “TRES ANUNCIOS EN LAS AFUERAS” al Teatre Arniches aquest dijous

Dijous que ve 25 d’abril a la Filmoteca d’Alacant s’emet la pel·lícula “TRES ANUNCIOS EN LAS AFUERAS”  dins del Cicle Els Millors Films de 2018 en el Teatre Arniches sota la direcció de Martin McDonagh.

Han passat mesos des que la filla de Mildred, una veïna de Ebbing (Missouri), fóra violada i assassinada i la investigació de la policia local, més centrada en altres disputes racials, no ha aconseguit identificar al culpable de l’atroç crim. Davant aquesta situació, Mildred es gasta tots els seus estalvis a contractar tres tanques publicitàries als afores per a ressaltar la incompetència del xèrif que seran només el començament d’un enfrontament, cada vegada més mediàtic, entre ella i les autoritats.

Les opinions entusiastes eren unànimes davant Tres anuncis als afores. I també l’han beneïda amb no sé quants Globus d’Or. Els antecedents del seu guionista i director Martin McDonagh eren il·lusionants. Amagats en Bruixes és un thriller molt original, tragicòmic, protagonitzat per dos assassins a sou que paradoxalment estan dotats d’humanitat, patetisme i vulnerabilitat, amb situacions i personatges que freguen el surrealisme, enmig d’una ciutat tan inquietant i fantasmal com a Bruixes. Carlos Boyero. El País.

 

Projeccions

  • dijous, 25 d’abril de 2019 – 18:00h
  • dijous, 25 d’abril de 2019 – 20:15h

 

 

About The Author

Leave a reply

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Próximos Eventos

mayo

19ene(ene 19)18:0014jun(jun 14)20:00Alicante. Taller ¿Hablamos de libros?(enero 19) 18:00 - (junio 14) 20:00 Sede Ciudad de Alicante - Universidad de Alicante (2), San Fernando,40Secciones:LetrasTerritorio:L´Alacantí Etiquetas de EventosAlicante. Taller ¿Hablamos de libros?

30ene(ene 30)20:1529may(may 29)20:15Las películas fundamentales de la historia de Hollywood. Análisis y debate .(enero 30) 20:15 - (mayo 29) 20:15 Sede Ciudad de Alicante - Universidad de Alicante, Avenida Dr. Ramón y Cajal, 1 AlicanteSecciones:CineTerritorio:L´Alacantí Etiquetas de EventosLas películas fundamentales de la historia de Hollywood. Análisis y debate

08feb(feb 8)20:0020sep(sep 20)20:00Campanya de Teatre del Mediterrani(febrero 8) 20:00 - (septiembre 20) 20:00 Fundación MediterráneoSecciones:Escena,TeatroTerritorio:L´Alacantí Etiquetas de EventosCampanya de Teatre del Mediterrani

En Twitter

INFORMACIÓN Y CULTURA CON TODOS-AS PARA TODOS-AS.

La información cultural es un compromiso de los medios, profesionales y colaboradores que desarrollan una labor transformadora y de madurez social que permite elevar la capacidad de percepción de la ciudadanía. Nosotros no sentimos parte de esta historia que compartimos con otros diarios que además son amigos y, por tanto, respaldamos y os invitamos a leer y a compartir.

X