En les imminents festes majors de Sant Joan d’Alacant, la penya «La Polseguera» ha organitzat dos concerts gratuïts i amb entrada lliure per a gaudi de tota la província. Seran el dijous 12 i dissabte 14 de setembre a les 00:30h (després dels focs artificials)

The Jumpers

The Jumpers

El primer concert serà el dia 12 de setembre, a les 00:30h (després del pregó), amb «The Jumpers», trio de Rock´n´roll format per veus, piano, guitarra i bateria. Repertori basat en rock’ n’ roll, blues, pop. Amb molts temes clàssics d’Elvis Presley, Ray Charles, Eric Clapton, Muddy Waters i un llarg etcètera, tots ells lleugerament «rockanrolizados» donant-los un aspecte molt bailable i divertit.

I la segona data, serà el 14 de setembre, a les 00:30h (després del castell de focs), concert de Punk Sailor, xou de paròdies canalles de cançons que coneix tothom.

La història de Punk Sailor comença amb Frank Sailor en l’estiu de 2013 quan va realitzar els seus primers concerts en acústic a Anglaterra, a Manchester i Bournemouth. Quan va tornar a Espanya, concretament a les clares aigües de Bunyol (València), Paco i Ramón es trobaven allí en un estat d’ansietat musical que va desembocar en una addicció a les pel·lícules de Clòtxina Travolta i a les cançons de Joaquín Sardina. Com a conseqüència d’això, van contactar amb Frank Sailor amb l’objectiu de preparar algunes cançons per al Rock in all

Punk Sailor

Punk Sailor

over the Bancal i així poder llevar-se el mico de aser el meló en un escenari. Va ser així com per primera vegada se li va donar un format punkrock a les paròdies acústiques de Frank Sailor. Aqueix estiu es van posar a assajar i a donar-li forma a les cançons i van actuar per primera vegada sota el nom de Punk Sailor, a les set del matí amb tol solamen, amb més gent damunt de l’escenari que davall i amb un so coprofónico.