La periodista danesa Hanne Olsen visita Torrevella interessant-se per la història de les salines i l’oferta turística mediambiental

La periodista danesa Hanne Olsen visita Torrevella interessant-se per la història de les salines i l’oferta turística mediambiental

La regidora de Turisme de l’Ajuntament de Torrevella, Rosario Martínez Chazarra, ha informat de la visita que ha realitzat la periodista danesa Hanne Olsen a la nostra ciutat. Es tracta d’un viatge de familiarització (fam trip) organitzat pel Patronat Provincial de Turisme de la Costa Blanca, en col·laboració amb l’Ajuntament de Torrevieja, i l’oficina espanyola de turisme a Copenhaguen.

La periodista danesa ha sigut rebuda per una informadora turística de l’oficina de turisme en la seua visita de tres dies. Durant la seua estada a la ciutat va visitar el Parc Natural de les Llacunes de Torrevella i La Mata, en el qual va poder gaudir del Centre de Recepció de Visitants, on va poder realitzar un passeig per les vinyes amb una explicació sobre la producció del vi des del seu cultiu fins a l’embotellat per l’empresa Bufa Llevant, així com un recorregut amb bicicleta pel parc en companyia d’un guia de l’empresa Forestbike, que coneix el mateix a la perfecció, finalitzant el dia amb un passeig pel litoral de la zona de la Mata.

També va visitar el centre de la ciutat des del museu de la Mar i de la Sal, la Societat Cultural Casino de Torrevella, passant pel conjunt històric de les Eres de la Sal. Va finalitzar la seua estada a Torrevella amb la visita a la llacuna rosa de les Salinas acompanyada per Luis Díez, que li va mostrar la indústria salinera, podent veure in situ l’activitat que allí realitzen.

Hanne Olsen ja tenia previst visitar Torrevella l’any passat però a causa de les restriccions de la pandèmia per la COVID-19 va haver de retardar el seu viatge. La periodista danesa es va interessar per la ciutat a través de la llacuna rosa, i va voler conéixer més a prop de l’oferta mediambiental.

About The Author

Leave a reply

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Próximos Eventos

marzo

19ene(ene 19)18:0014jun(jun 14)20:00Alicante. Taller ¿Hablamos de libros?(enero 19) 18:00 - (junio 14) 20:00 Sede Ciudad de Alicante - Universidad de Alicante (2), San Fernando,40Secciones:LetrasTerritorio:L´Alacantí Etiquetas de EventosAlicante. Taller ¿Hablamos de libros?

30ene(ene 30)20:1529may(may 29)20:15Las películas fundamentales de la historia de Hollywood. Análisis y debate .(enero 30) 20:15 - (mayo 29) 20:15 Sede Ciudad de Alicante - Universidad de Alicante, Avenida Dr. Ramón y Cajal, 1 AlicanteSecciones:CineTerritorio:L´Alacantí Etiquetas de EventosLas películas fundamentales de la historia de Hollywood. Análisis y debate

08feb(feb 8)20:0020sep(sep 20)20:00Campanya de Teatre del Mediterrani(febrero 8) 20:00 - (septiembre 20) 20:00 Fundación MediterráneoSecciones:Escena,TeatroTerritorio:L´Alacantí Etiquetas de EventosCampanya de Teatre del Mediterrani

En Twitter

INFORMACIÓN Y CULTURA CON TODOS-AS PARA TODOS-AS.

La información cultural es un compromiso de los medios, profesionales y colaboradores que desarrollan una labor transformadora y de madurez social que permite elevar la capacidad de percepción de la ciudadanía. Nosotros no sentimos parte de esta historia que compartimos con otros diarios que además son amigos y, por tanto, respaldamos y os invitamos a leer y a compartir.

X