La regidora de Turisme de l’Ajuntament de Torrevella, Rosario Martínez Chazarra, ha informat de la visita que ha realitzat la periodista danesa Hanne Olsen a la nostra ciutat. Es tracta d’un viatge de familiarització (fam trip) organitzat pel Patronat Provincial de Turisme de la Costa Blanca, en col·laboració amb l’Ajuntament de Torrevieja, i l’oficina espanyola de turisme a Copenhaguen.

La periodista danesa ha sigut rebuda per una informadora turística de l’oficina de turisme en la seua visita de tres dies. Durant la seua estada a la ciutat va visitar el Parc Natural de les Llacunes de Torrevella i La Mata, en el qual va poder gaudir del Centre de Recepció de Visitants, on va poder realitzar un passeig per les vinyes amb una explicació sobre la producció del vi des del seu cultiu fins a l’embotellat per l’empresa Bufa Llevant, així com un recorregut amb bicicleta pel parc en companyia d’un guia de l’empresa Forestbike, que coneix el mateix a la perfecció, finalitzant el dia amb un passeig pel litoral de la zona de la Mata.

També va visitar el centre de la ciutat des del museu de la Mar i de la Sal, la Societat Cultural Casino de Torrevella, passant pel conjunt històric de les Eres de la Sal. Va finalitzar la seua estada a Torrevella amb la visita a la llacuna rosa de les Salinas acompanyada per Luis Díez, que li va mostrar la indústria salinera, podent veure in situ l’activitat que allí realitzen.

Hanne Olsen ja tenia previst visitar Torrevella l’any passat però a causa de les restriccions de la pandèmia per la COVID-19 va haver de retardar el seu viatge. La periodista danesa es va interessar per la ciutat a través de la llacuna rosa, i va voler conéixer més a prop de l’oferta mediambiental.