El monòleg “No solo Duelen los Golpes” de Pamela Palenciano és un reflex de les relacions de parella actual i pretén acostar al públic un missatge clar, en paraules de la mateixa protagonista: “l’amor no és com ens el van contar, l’amor no fa mal”. Serà el divendres a les 19.30 hores a la plaça De Dins; aquesta activitat, especialment dedicada a les adolescents i els joves, mostrarà la realitat de l’amor, les relacions i la violència a tots aquells que vulguen acostar-se. Un relat pròxim, sincer, esgarrapador i també, divertit, que no deixarà indiferent a ningú.

Aroa Mira, regidora d’Igualtat, comenta: “El divendres, volem convidar a totes i tots a la plaça De Dins, especialment al públic adolescent, tenim un monòleg, gratuït i obert a tots. Així que si teniu filles i fills, alumnat, amics o gent jove a la qual estimeu, recordeu-los que vagen el divendres a les 19.30 a la plaça De Dins. A més de passar-ho bé, també viuran coses que els poden canviar la vida”.

L’activitat està organitzada per la Regidoria d’Igualtat de l’Ajuntament d’Alcoi i finançada pel Pacte d’Estat Contra la Violència de Gènere, i serveix per a tancar tota una sèrie d’actuacions com la creació del protocol d’actuació municipal, les jornades de formació en violència de gènere o la campanya No és No contra les agressions masclistes, entre altres, que s’han impulsat als últims mesos des de l’Ajuntament dins de la subvenció del Govern d’Espanya del Pacte d’Estat Contra la Violència de Gènere.