La Plaza en Vivo es vist de gala aquest cap de setmana amb Aitana i Camilo, dos dels noms més importants de la música actual, dos plats forts que estan girant només per les principals ciutats espanyoles, i com no podia ser menys La Plaça en Viu, els ha reunits el mateix cap de setmana, en la plaça de bous d’Alacant.

Aitana, presentarà el divendres en l’escenari de la plaça de bous d’Alacant, la seua última gira “11 razones” treballe amb la que l’artista està arrasant tant en les llistes musicals com en els seus concerts.

L’artista presenta la seua esperada nova gira “11 RAZONES TOUR”, amb la qual al llarg d’enguany recorrerà tota la geografia espanyola i en la qual presentarà en directe les cançons del seu més recent àlbum conceptual “11 Razones”. Apostant per un estil Pop-Rock fresc i melòdic inspirat en els 2000, un so més contundent, on predominen les guitarres saturades, poderoses bateries i melodies inoblidables.

El seu repertori també inclourà els temes més coneguts del seu primer projecte musical com “Vas a Quedarte”, “Teléfono” o “Nada Sale Mal”, entre altres, revisitats amb diferents arranjaments i portats a aquest nou concepte.

Després de l’èxit de la seua primera gira “Play Tour”, amb més de 120.000 espectadors en els seus més de 40 concerts. AITANA manté la rigorositat en el seu nou xou, creant una altra espectacular producció per a la seua nova gira “11 Raons Tour”, on veurem la seua faceta més carismàtica, enèrgica i desenfadada liderant una prestigiosa banda de 5 músics (x2 guitarres: Guillermo Guerrero i Laura Solla; sota Sergio Fernández; piano & teclats Alejandro Romero; bateria Matt Vallejo) i comptant de nou amb la direcció musical del reconegut Ludovico Vagnone.

Camilo, aquest artista internacional es presentarà a Alacant el dissabte, en el que és la seua primera gira a Espanya.

L’artista multidisciplinari està presentant el seu segon àlbum “Mis manos”, que inclou els èxits mundials “Vida de Rico” (quatre vegades platí a Espanya, nº1 en radi), “Bebé” (doble disc de platí), “Ropa Cara” (disc de platí) i “Machu Pichu” (disc de platí).

En ell ha ampliat la seua exploració de gèneres com el pop, la champeta, la cúmbia, l’urbà, el corregut i el folklore colombià, tocant una gran varietat d’instruments com la guitarra, el quatre, el ronsoco, el charango i el piano.

Amb més de cinc mil milions de reproduccions en totes les plataformes digitals al voltant del món, i en xarxes socials amb més de 23 milions de seguidors en TikTok, 21.6 milions de seguidors en IG i 13.1 milions de subscriptors en YouTube, abans del seu debut internacional, Camilo co-va escriure grans èxits per a artistes com Bad Bunny (“Si estuviéramos juntos”), Becky G y Natti Natasha (“Sin pijama”)  i molts altres.

Després del gran acolliment del seu primer àlbum “Por primera vez” (2020), que va comptar amb èxits internacionals com a “Favorito” i “Tutu” amb les superestrelles Pedro Capó i Shakira, torna amb aquest segon àlbum, “Les meues mans” (2021), acompanyat d’una primera gira a nivell mundial amb parada especial al nostre país, que comptarà amb totes les mesures de seguretat Covid i que els seus fidels seguidors, la “tribu”, no han de perdre’s.

La Plaza en Vivo, continua presentant una gran programació musical per a la ciutat d’Alacant, els artistes i el públic són els protagonistes d’aquests esdeveniments que reuneixen en el centre d’Alacant pel cap alt destacat del panorama nacional. Per la plaça de bous d’Alacant continuaran passant importants actuacions com: David Bisbal, José Luis Perales, Mónica Naranjo, Vanesa Martín, Sergio Dalma, Nathy Peluso, Tamboret, Kutxi Romero, Rulo i la contrabanda o l’espectacle infantil Pica pica entre altres.

La Plaza en Vivo, es continua treballant perquè Alacant compte amb més i millor varietat musical en la plaça de bous d’Alacant, tancant una programació per a tots els públics una programació multigeneracional, en el cor de la ciutat d’Alacant

Aquests concerts s’estan duent a terme seguint totes les mesures marcades per les autoritats sanitàries i amb un aforament molt reduït per a garantir la seguretat de tots els assistents.

PROGRAMA LA PLAÇA EN VIU

JULIOL

23 AITANA

24 CAMILO

29 NATHY PEUSO

31 ANA TORROJA

AGOST

5 TAMBORET

6 DESAKATO

8 RULO I LA CONTRABANDA

11 PICA PICA (ESPECTACLE INFANTIL)

12 SALVATGE TOUR

13 VANESA MARTÍN

14 JOSÉ LUIS PERALES

18 KUTXI ROMERO

SEPTEMBRE

3 ALVARO DE LUNA

4 MÓNICA NARANJO

18 MARLON

24 DAVID BISBAL