Dissabte que ve 31 a les 21.30h la plaça de bous d’Alacant tornarà als anys 80 i 90 per a gaudir de la música de l’artista Ana Torroja, l’única i inconfusible veu de Mecano. El recinte obrirà les seues portes a les 20.00h.

Ana Torroja aterrarà a Alacant dissabte que ve, 21.30, amb el seu Tour Tornar. Un potent xou, de més de dues hores, on l’artista oferirà un espectacle inoblidable amb un repertori de sobres conegut per tots els públics i per a totes les edats. Cançons com ‘Ya no me puedo levantar’, ‘Hijo de la Luna’ o ‘Mujer contra mujer’  són alguns dels èxits que l’autèntica i única veu del grup més reeixit de la història del pop espanyol, presentarà juntament amb els seus últims senzills de la seua carrera en solitari.

Des del 2019, Ana Torroja ha deixat tant als seus fans, com a especialistes i crítics, amb la boca oberta. No ha sigut per a menys, en aquest temps ha donat a conéixer els temes que formen part del seu sisé àlbum d’estudi: Mil Razones.. Amb cadascun dels senzills que ha llançat, la intèrpret ha fet gala de la seua capacitat per a transformar-se i per a abraçar les idees de nous creadors, productors i compositors, tot per a donar vida a un àlbum que estiga a l’altura d’aquesta icona del pop.

“Llama” va ser el senzill que va abanderar aquesta nova producció; en ell, la cantant va tornar a les seues arrels i va redescobrir el gènere electrònic al costat del Guincho i Alizzz, dos dels productors amb més renom en el món electrònic, tant a Espanya, com internacionalment. A més, en la composició de la lletra va participar Rosalía, l’espanyola que ha revolucionat el món de la música amb la seua fusió de flamenc i gènere urbà. “Antes” va ser el segon senzill i en el tercer, “Ya fue”, Ana Torroja va tindre la col·laboració de Pional, Henry Saiz i Maxthor, considerats tres dels DJ’s espanyols més importants de l’actualitat, els qui també van estar a càrrec de la producció de la cançó.

“Ha sigut una experiència increïble treballar amb aquests productors tan talentosos i tan joves que són arriscats, amb una cultura musical impressionant, que no tenen por de provar coses noves i diferents i que m’han inspirat per a emprendre un nou camí musical”, compte Ana Torroja.

“Ya Me Cansé de Mentir” i “Cuando tú me bailas» van precedir el llançament de “Hora y Cuarto”, sisé senzill del disc Mil Raons, en el qual Ana Torroja fa dueto amb Alaska (Fangoria), per primera vegada en la carrera d’ambdues.