El centre municipal Torrejó ha acollit la presentació de ‘La lentitud de las ramas’, de Guillermo Cano, un llibre de poesia en la qual l’autor s’inspira en el personatge protagonista de Dersu Uzala (‘El cazador’), pel·lícula soviètica dirigida pel japonés Akira Kurosawa en 1975.
La sala multiusos es va quedar xicoteta i molts dels assistents han hagut de seguir la presentació dempeus. En l’esdeveniment estaven les regidores d’Educació, Maite Moreno; la d’Ocupació i Desenvolupament Local, Mónica Gómez; i molts dels representants dels col·lectius socials i culturals de la ciutat.
El fotògraf Mario Ayús, company en el món de la formació de l’autor, ha conduït l’acte i ha presentat al poeta, cordovés de naixement, artista multidisciplinari i director de l’Escola d’Arts i Lletres d’Altea.
En aquest el seu tercer llibre, Cano escriu sobre la necessitat del temps a través del diàleg interior al voltant de l’existència, el coneixement, la ignorància, i el paper de la bellesa. ‘La lentitud de las ramas’ ha sigut editat per Ars Poetica dins de la seua col·lecció Sola Nocte en rústica. Suma un total de 92 pàgines i es pot adquirir en les principals llibreries i comerços electrònics.