Dissabte que ve, 29 de febrer, a les 12:30h., es presentarà en la Llibreria 80 Mundos, d’Alacant, la revista de poesia contemporània «21veintiúnversos», així com les seues col·leccions de Quaderns i Plaquettes.

El número més recent de la revista de poesia «21ventiúnversos» (nº8), que promou Banda Llegendària i els editors de la qual són Víctor Segrelles i Juan Pablo Zapater, obri amb una portada del pintor Martí Quinto. Una obra que ha servit també per al disseny del cartell de l’acte i que fa d’interlocutor silenciós en aquest espai poètic compartit.

En l’acte intervindran com a presentadors Ángel Luis Prieto de Paula, Juan Luis Bedins i Juan Pablo Zapater, director de la revista.

Participaran llegint els seus textos les i els poetes Gracia Aguilar Ametlers, Ramón Bascuñana, Pilar Blanco Díaz, José Luis Ferris, Joaquín Juan Penalva, Javier Lorenzo Candel, Katy Parra i Inma Pelegrín.

Una oportunitat meravellosa per a gaudir de poetes amb diferents estètiques i acostar-nos a aquest suport en paper ple d’art, paraules i, per descomptat, silencis que ho diuen tot.