La poeta Nisrin Ibn Larbi en el cicle “Poemes del Mediterrani” perquè la paraula alleuge el dolor

La poeta Nisrin Ibn Larbi en el cicle “Poemes del Mediterrani” perquè la paraula alleuge el dolor

Casa Mediterráneo contínua amb el cicle “Poemes del Mediterrani” dins de la seua programació a distància. En aquesta ocasió, la poeta marroquina Nisrin Ibn Larbi és l’encarregada de donar veu als versos d’aquest lliurament.

L’escriptora marroquina Nisrin Ibn Larbi parla un perfecte castellà. La seua formació en aquesta llengua, amb la qual va cursar els seus estudis de Primària i Secundària en la seua Tetuan natal i els superiors en la Universitat de Granada, li permet escriure les seues obres, principalment poesia, en la llengua de Cervantes, una particularitat que comparteix amb altres autors marroquins que s’expressen en llengua espanyola.

Nisrin va participar el mes de maig passat en la Residència d’Escriptores de Casa Mediterrani, amb la finalitat d’intercanviar experiències i coneixements a Espanya, al mateix temps que va formar part d’un debat i trobada amb escriptors marroquins en llengua espanyola celebrat en la seu de la institució diplomàtica, al costat de Abderahman El Fathi i Mohamed El Morabet. En el debat Ibn Larbi va afirmar que “a cada escriptor, independentment del seu gènere, li acompanya la paraula. I en aquesta ciutat, de la llum, està la veritat que ens uneix. Ens mirem en l’espill i ens reconeixem en la societat multicultural”.

La cultura és el vertader pont i la clau de tot èxit. Sense cultura no podem compartir la mateixa herència cultural, social, gastronòmica, literària… que ens uneix a tots. Som humans, subjectes i no objectes, per fer cultura, per crear aqueixes societats comunes, identitats paral·leles, per poder, simplement, mirar-nos a l’espill i reconéixer-nos en el que fem, en el que compartim, perquè d’això es tracta.

#QuédateEnCasa i dóna-li al play!

 

 

About The Author

Leave a reply

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Próximos Eventos

mayo

19ene(ene 19)18:0014jun(jun 14)20:00Alicante. Taller ¿Hablamos de libros?(enero 19) 18:00 - (junio 14) 20:00 Sede Ciudad de Alicante - Universidad de Alicante (2), San Fernando,40Secciones:LetrasTerritorio:L´Alacantí Etiquetas de EventosAlicante. Taller ¿Hablamos de libros?

30ene(ene 30)20:1529may(may 29)20:15Las películas fundamentales de la historia de Hollywood. Análisis y debate .(enero 30) 20:15 - (mayo 29) 20:15 Sede Ciudad de Alicante - Universidad de Alicante, Avenida Dr. Ramón y Cajal, 1 AlicanteSecciones:CineTerritorio:L´Alacantí Etiquetas de EventosLas películas fundamentales de la historia de Hollywood. Análisis y debate

08feb(feb 8)20:0020sep(sep 20)20:00Campanya de Teatre del Mediterrani(febrero 8) 20:00 - (septiembre 20) 20:00 Fundación MediterráneoSecciones:Escena,TeatroTerritorio:L´Alacantí Etiquetas de EventosCampanya de Teatre del Mediterrani

En Twitter

INFORMACIÓN Y CULTURA CON TODOS-AS PARA TODOS-AS.

La información cultural es un compromiso de los medios, profesionales y colaboradores que desarrollan una labor transformadora y de madurez social que permite elevar la capacidad de percepción de la ciudadanía. Nosotros no sentimos parte de esta historia que compartimos con otros diarios que además son amigos y, por tanto, respaldamos y os invitamos a leer y a compartir.

X