La Regidoria de Cultura ha anunciat que l’acte de celebració del Dia Internacional de les Biblioteques, que tindrà lloc dissabte que ve i que comptarà amb la presència de l’escriptora eldense Elia Barceló, es trasllada a les instal·lacions del Casino Eldense. L’acte se celebrarà a porta tancada per a poder garanteix el compliment de les mesures de seguretat.

Elia Barceló, recent guanyadora del Premi Nacional de Literatura Infantil i Juvenil, serà la protagonista d’aquest acte, que donarà principi a les 19.00 hores i que servirà, a més, per a presentar la seua última novel·la, ‘La nit de plata’.

La presentació serà retransmesa en ‘streaming’ a través de la pàgina de Facebook de l’Ajuntament d’Elda perquè puguen seguir-lo en directe totes aquelles persones que es van inscriure per a assistir a l’acte quan estava programat a l’Auditori Adoc.

La regidora de Cultura, Rosa Vidal, ha explicat que “ja hem comunicat telefònicament i de manera individual a totes les persones que s’havien inscrit per a informar-los que és impossible celebrar l’acte tal com teníem previst”.