Els Salons Princesa d’Elda acolliran aquest divendres 28 de juny (18.30 hores) la conferencia ‘Pistes per a la vida i el treball’, que serà a càrrec de la coneguda escriptora i filòsofa Elsa Punset, “una de les més prestigioses divulgadores científiques del nostre país i una gran experta en intel·ligència emocional”, ha assenyalat la regidora de Foment Econòmic, Silvia Ibáñez.

 

L’esdeveniment està organitzat pel grup de networking d’Elda i Petrer BNI Activa, que ha establit un preu de 20 euros per a aquelles persones interessades a assistir. A més, l’acte té un caràcter solidari, i part de la recaptació anirà destinada a l’Associació de pares de persones amb discapacitat auditiva ‘Apanah’.

 

En aqueix sentit, l’edil de l’àrea ha recordat que “l’Ajuntament d’Elda participa en aquest esdeveniment a través de l’empresa municipal Emudesa”, assegurant que “serà una experiència molt positiva per a tots els assistents, ja que podran aprendre a desenvolupar i a consolidar les seues habilitats tant en l’àmbit personal com en el professional”.

oPor la seua part, José David Pérez, president de BNI Activa, ha destacat que “aquest és el segon esdeveniment de l’any que realitzem amb el suport de Emudesa, i està destinat a dinamitzar l’economia d’Elda”, subratllant a més que “prop de 300 persones han confirmat la seua assistència ja a la conferència d’Elsa Punset, on també comptarem amb la presència d’altres associacions empresarials”