Us presentem la programació de l’espai cultural FREAKS ARTS BAR-GALLERY per a aquesta quinzena així com l’esdeveniment musical que es realitzarà en els Pous de Garrigós sota el títol Els concerts de l’aigua.

DIUMENGE 6, 19.00–22.00 TALLER D’INTEL·LIGÈNCIA EMOCIONAL: ACCEPTACIÓ EMOCIONAL. En aquest taller aprendrem algunes claus sobre com congraciar-nos amb les nostres emocions: escoltar-les, acceptar-les i la forma de fer-ho. A més, aprendre a acceptar les emocions està molt relacionat amb altres “acceptacions”: l’acceptació de nosaltres mateixos com a persones i l’acceptació dels diferents successos de la vida, una mica de vital importància si volem una vida equilibrada i feliç. Francisco Fidel Martínez dels Sants és Psicòleg i Integrador Social, amb àmplia experiència com a educador en centres de Protecció de Menors i en diversos programes relacionats amb la infància i joventut. Molt vinculat amb temes socials, actualment treballa per al Centre Dona Elda realitzant formació en Prevenció de Violència de Gènere i Igualtat, la qual cosa compatibilitza amb altres activitats dins de l’àmbit de la Psicologia. Aquest taller de tres hores té una aportació de 10€. https://www.facebook.com/events/382144852736367/

DIMECRES 16, 20.00. VISITA GUIADA A l’EXPOSICIÓ ACTUAL “VISIONS LIMÍTROFES”. Visions Limítrofes exposa els treballs de quatre artistes visuals, des de la fotografia a la pintura i la instal·lació. Paulina L. de la Casa, Jorge Lidiano, José Palao i Toni Magro ens mostraran els últims camins empresos en la seua sensibilitat estètica. https://www.facebook.com/events/361655064719312/. Per a saber més d’aquesta exposició: https://freaksartsbar.wordpress.com/2019/09/26/visiones-limitrofes-cuatro-artistas-visuales-en-el-freaks/ (blog del Freaks)

DISSABTE 12, 21.30. COMÈDIA: XE, DE POBLE! – MONÒLEGS CASOLANS. Amb Marian Díez i Xavier Monzó. Entrada 8 € consumició inclosa (refresc, cervesa, copa de vi). Reserves per missatge privat. https://www.facebook.com/events/3086230958085843/

D’altra banda, Freaks col·labora en els Concerts de música experimental que es realitzaran durant octubre en els Pous Garrigós: https://www.facebook.com/events/555097178595920/

Fluctuacions.0 -Els Concerts de l’Aigua. Música experimental

Cicle de música experimental amb imatges, els dissabtes d’octubre a les 12.00, en els Pous Garrigós

Dissabte 5 d’octubre. 12.00 h. “Com a aigua per a caos”. CYNTHLAB. Música a partir de sons quotidians amb imatges.

CynthLab és el nou projecte de Richard Cunliffe (Wigan, Anglaterra, 1966) amb la col·laboració del seu amic, Ian Farnes (Burntisland, Escòcia 1974), escriptor, professor i artista visual resident a Alacant.

Dissabte 19 d’octubre . 12.00 h. “Arc Glanz. [‘Arko Glants]. Electrònica”. ARCOGLANZ. Sintetitzadors i imatges.

Projecte experimental de Carlos Izquierdo. Música electrònica des de l’essència. Llum traduïda en so, i sons que tixen espais d’intensitat i emoció. Sintetitzadors i efectes expandint arquitectures ressonants, llocs on vibrar en freqüència, on revelar resplendors.

Dissabte 26 d’octubre, 12.00 h. ” Piano & Water – Impro-Emocions… Missatge des de les Profunditats”

BENJAMIN SUN, piano, CRISTINA FERRÁNDEZ, Imatges. Un projecte col·laboratiu entre l’artista visual Cristina Ferrández i el músic Benjamin Sun, amb la presència del percussionista TOMMY LÓPEZ.

Una creació per partida triple en directe. Un piano, un set de percussió i bateria, i profundes imatges; creen un sentiment en l’instant, la banda sonora d’un elevat missatge amb la naturalesa i l’aigua com a protagonistes.