Els regidors de Promoció Lingüística, Carles Molina, i de Cultura, Marga Antón, han presentat a la Sala del Consell la programació de la campanya ‘Per Nadal, cultura en valencià’ que comptarà amb concerts i activitats per a tota la família. Els actes són gratuïts i per a poder accedir és necessària la inscripció en les pàgines webs de Cultura i dels propis espais escènics. Carles Molina assegura que “aquesta campanya que duem a terme és molt necessària perquè farem costat a la cultura que tant està patint la pandèmia i promovem l’ús del valencià en l’entorn familiar i entre els més joves”.

“La campanya es duu a terme per l’Agència de Promoció del Valencià, AVIVA Elx, i amb ella pretenem que el valencià continue tenint un ús social i cultural perquè és una llengua molt transversal”, ha assegurat l’edil de Promoció Lingüística.

Per part seua, la regidora de Cultura, Marga Antón, ha donat més informació sobre la programació que “està equilibrada i pensada perquè les famílies puguen passar-ho bé en aquests esdeveniments culturals en valencià i poden estar tranquils perquè en els espais escènics es compleixen totes les mesures sanitàries enfront del virus”.

A La Llotja, el dia 28 d’aquest mes, se celebrarà el concert de rock alternatiu de Tardor que presentarà el seu nou àlbum ‘El mal pas’, el dia 29 hi haurà un concert de Sainet que durant els mesos anteriors va triomfar en les pedanies, mentre que el dia 30 s’homenatjarà els escriptors valencians per excel·lència i especialment Ramón Lluch.

En L’Escorxador es durà a terme el curs d’art i formació ‘Art per a tot i totes’ el dissabte 19, de 10.00 a 13.00 hores, i del dilluns 21 al dimecres 23 d’aquest mes, de 17.00 a 20.00 hores. El curs estarà centrat en ‘Tirant el blanc’ en el qual realitzarà un recorregut per les parts més emblemàtiques de l’obra i posarà en valor la rellevància de la dona. Els encarregats de realitzar la formació seran Manuel Boix i Paula Bonet, reconeguts il·lustradors valencians.