La regidora de Cultura, Marga Antón, presentava la programació de sala cultural La Llotja, que inaugurarà el present cicle el dissabte 5 d’octubre amb una varietat de propostes (música, teatre, dansa, humor…) adaptades a tots els gustos, i que amb prop d’una trentena d’actuacions es prolongarà fins a gener del pròxim any. Antón ha destacat el creixement i el suport del públic del qual gaudeix La Llotja des que es reobrira fa quatre anys, consolidat aquest espai escènic en el qual els artistes locals tenen un gran protagonisme.

La programació començarà el mes d’octubre, que es caracteritzarà pels ritmes de Pablo Nahual, Rubén Cecilia i Summer Riders, amén de per l’humor de David Suárez. Novembre serà el període amb més activitat. El Cicle de Música ‘Ángel Alfosea’, creat en memòria del polifacètic il·licità, comptarà amb concerts com el de Jaime Urrutia, Ferrán Exceso amb ‘Rimes i rock’, Mind2*Mode amb tributs a Depeche Mode, U2 i Simple Minds, i Luis Albert Segura amb ‘Amenaça de tempesta’.

Així mateix, la funció ‘Parla cony parla’, i la música i la dansa de ‘L’alegria del silenci’, de José Luis Santacruz i Asun Noales, que amenitzaran el Festival ‘Juno a la tardor’. També, el Cicle de Piano i Música de Cambra oferirà la veu i la guitarra de M. Asunción Rodríguez i Javier Tortosa, i les interpretacions de piano de Gabriela Ballestero i el talent de la soprano Natalia Cabrera. Altres actuacions de novembre seran la del veterà grup Els Chunguitos i el Concert X Aniversari de la Unió Musical de Torrellano.