L’edil de Cultura, Patricia Macià, ha presentat també el cicle d’activitats del MAHE emmarcat dins del context per aconseguir que la Dama d’Elx venja a la ciutat

Més funcions i tractant temis tabús. Així és com es defineix la nova programació de la sala Tramoia, que ha presentat la regidora de Cultura i el president de l’Associació de Teatre Escolar, Juan Alberti. Aquesta programació és d’octubre a abril.

“Aquesta nova programació va a comptar amb cinc noves funcions gràcies al conveni que signem amb l’Associació de Teatre Escolar i en el qual augmentem en 7.000 euros la quantia del mateix”, ha explicat l’edil de Cultura, Patricia Macià, qui ha afegit que el passat any van passar per la sala més de 8.000 nens i nenes de la ciutat.

Juan Alberti ha explicat que la sala Tramoia es troba dins de la xarxa de teatres infantils europea Small Size.

Dins de la programació, dirigida a nens d’entre 0 i 6 anys destaca una actuació teatral dansada durant el Festival Medieval a la fi d’octubre.

Així mateix, del 29 de gener a l’1 de febrer es representarà El tambor de Cora, un espectacle que, segons el president de l’associació, tracta sobre la mort i la donació d’òrgans. “És important parlar sobre aquests temes i normalitzar-los”, ha explicat Alberti.

CICLE D’ACTIVITATS CULTURALS MAHE

L’edil de Cultura, Patricia Maciá, ha presentat el cicle d’activitats culturals del MAHE “Arqueologia i Societat” que es van a desenvolupar en el museu il·licità a la tardor d’aquest any.

Aquesta programació, segons ha explicat Macià, s’emmarca dins de l’estratègia per aconseguir que la Dama d’Elx torne a la ciutat.

El 25 de setembre a les 18.30 hores serà la presentació del llibre “La Dama d’Elx. On, quan i per què”, de Carmen Aranegui Gascó, catedràtica de la Universitat de València.

El 27 de setembre a les 19 hores es presentarà el llibre “Corazas helenísticas decoradas”, de Raimon Graells i Fabregat.

Finalment, el 5 d’octubre a les 19 hores serà la presentació del curtmetratge “La Dama d’Elx (explicada senzillament, una producció animada de la Universitat Miguel Hernández).