La regidora de Cultura, Rosa Vidal, ha donat a conéixer hui la programació del Teatre Castelar per al mes d’abril. L’edil ha explicat que es tracta de “un programa molt interessant que inclou propostes per a tots els públics i que, a més, també contempla una aposta pels artistes locals”. L’edil ha recordat que “totes les representacions es realitzaran amb aforament reduït i respectant tots els protocols de seguretat i higiene”.

La programació arranca aquest divendres, a les 19.00 hores, amb l’obra ‘Gansos o todos dicen la verdad’, de Luis Enrique Montero, “portat a l’escena per Oniria Teatro i que compta en el seu planter amb la eldense Beatriz Justamante. Es tracta d’una comèdia disbauxada i una trobada amb la realitat que fa reflexionar sobre les moralitats dels contes de Perrault i la seua influència actual”.

El dissabte 17, a les 19.30 hores, arriba al Castelar l’obra ‘Hombres que escriben en habitaciones pequeñas’, “una comèdia que parla de contraespionatge i terrors moderns, viatges en el temps i literatura. En el repartiment cares conegudes com Canco Rodríguez”, ha indicat Vidal.

El divendres 23, a les 19.00 hores i amb entrada gratuïta amb invitació, el teatre deixa pas al cinema de la mà de la Seu Universitària de la UA d’Elda amb la projecció de ‘Palabras para un fin del mundo’, “pel·lícula de Manuel Menchón que gira entorn de la figura de Miguel d’Unamuno, intel·lectual que va tindre relació amb la ciutat d’Elda i que fins i tot va arribar a inaugurar el Col·legi Pare Manjón. Després de la pel·lícula se celebrarà un fòrum amb la participació del director”.

El diumenge 25, a les 18.00 hores, és el moment del teatre familiar amb l’obra ‘Pixelados’ de la mà de la companyia Improvivencia Teatre. “Es tracta d’un espectacle infantil, en clau de comèdia, en el qual el públic participa activament amb els actors a crear històries, guardant en tot moment les mesures i protocols de seguretat pel Covid-19. El context és un videojoc recreat damunt de l’escenari”, ha indicat l’edil de Cultura.

El dijous 29, a les 20.00 hores, l’Aula de Teatre de la Universitat Permanent de la UA, porta a l’escenari del Castelar l’obra ‘Gente que habla sola’, de Juan Luis Mira. És una obra que aparentment parla sola, però realment no ho fa, mostrant la soledat que s’amaga darrere de l’aparent excés de comunicació.

Les entrades per a tots els espectacles estan disponibles en ticketentradas.com