El Teatre Chapí realitzarà, un any més, una sèrie d’esdeveniments que es podran gaudir amb totes les mesures de seguretat perquè la cultura puga romandre viva malgrat les circumstàncies que s’han viscut durant la pandèmia. Per a això, proposen un calendari la venda d’entrades del qual estarà disponible a partir del dia 27 d’agost, de 18:30h a 20:30h i per internet, el mateix dia a les 21h.

Així doncs, durant els mesos successius es donaran una diversitat important espectacles. Al setembre cal destacar la presència d’un cantautor molt rellevant, ja que, el dia 25, Víctor Manuel reapareixerà després de molts anys a Villena per a presentar el seu treball “Tornar per a cantar-lo”, una reedició dels seus grans èxits.

El mes d’octubre tot comença el dia 2 amb “#puertasabiertas”, una intriga teatral escita per Emma Riverola. Un boom d’emocions i sentiments com la violència, la por i els prejudicis a manera de reflexió. El dia 8, “Mauthausen, la veu del meu avi” de Pilar G. Almansa, que relata a través de la dramatúrgia les peripècies viscudes pel seu avi en un camp de concentració nazi. Els tres pròxims dissabtes del mes, es realitzarà en primer lloc, “Ombra Efímera” amb coreografies on Eduardo Guerrero evocarà moviments propis del flamenc juntament amb propostes contemporànies. El dia 23 d’octubre, Carlos Sobera i Neus Asensi seran els protagonistes en “Assassins tots”, una comèdia que no deixarà a ningú indiferent. Per a finalitzar el dissabte 30, una obra dirigida per Miguel Muñoz que combina l’humor amb disciplines circenses.

Passem al mes de novembre on es realitzaran tres actuacions rellevants. La primera d’elles, el dia 6, es podrà assistir a “La casa de Bernarda Alba” de Federico García Lorca sota la direcció d’un dels directors teatrals amb més prestigi al nostre país, José Carlos Plaza, on es veurà una visió actual de la figura de la dona en societat. Dissabte que ve dia 13 de novembre, una de les òperes més representades i amb més fama a nivell mundial, “Carmen” del compositor Georges Bizet, comptarà amb l’orquestra d’òpera 2001 i amb el ballet espanyol de Carmen i Matilde Rubio. Acaba en aquest mes, l’obra “Kenophobia”, obra que narra emocions a través de la dansa. La direcció d’aquest projecte la porten Jaiotz Óssa i Xabier Mujika.

Per a acabar l’any tenim dues actuacions a destacar: “Hui pot ser la meua gran nit” el dia 3 de desembre, on teatre i música s’entremesclaran entre si i “El trencanous”, un dels ballets més rellevants i populars de P. Tchaikovsky.

A més, al llarg d’aquests mesos es podrà gaudir dels dijous clàssics del Chapí:

-21 d’octubre: De Viena a Madrid

-11 de novembre: Duo d’arpes

-2 de desembre: Música per a quintet de vent.