Des del far obert a la cultura del Auditori Teulada Moraira queden encara moltes emocions més que compartir durant el primer semestre. Cal destacar les actuacions pedagògiques i educatives que oferirà el Conservatori professional de música “Mestre Berenguer” de Teulada. La primera d’elles tindrà lloc del 21 al 23 de febrer amb el “Encontre d’Orquestres”, on de la mà del reconegut director Manuel Romea els conservatoris de Benidorm, Dénia, Xàbia i Teulada aprendran noves tècniques d’interpretació.

L’1 de març el projecte educatiu “l’ESO canta amb cor” reunirà a més de 300 coralistas, de Paiporta, Benissa i Teulada. Enguany l’educació en valors versarà sobre les emocions.

El 7 de març, l’auditori rebrà a la soprano Ainhoa Arteta, una de les veus nacionals més reconegudes internacionalment i una gran viatgera de la lírica.

Jorge Javier Vázquez aterrarà en el Auditori Teulada Moraira amb la seua interpretació teatral el 27 de març, “Desmuntando a Sèneca”. Una divertida comèdia sobre la brevetat de la vida i la importància de l’ara. Un obra, de Juan Carlos Rubio, que no sols commourà les nostres ments, sinó també els nostres cors.

La dotzena edició del Festival de Dolçaina i percussió tindrà la seua cita el 28 de març, organitzat per la Colla de Dolaçainers i Tabaleters de Teulada, “Colla el Falçó”, qui ens oferiran una trobada a través de la música tradicional al costat del “Grup aires de Marratxí” de Mallorca i la “Colla de la Safor”.

Un any més es presenta la marca turistíco/cultural Música de Banda, on en cadascuna de les edicions la Agrupació Musical Cultural de Teulada actuarà com a amfitriona. En aquesta ocasió es pujarà també a l’escenari d’aquest espai cultural la Banda Primitiva de Callosa d’en Sarrià. La cita tindrà lloc el dissabte 4 d’abril.

Seguint amb els cicles operístics per a aquesta ocasió, el diumenge 5 d’abril tindrà lloc la representació de l’òpera de Don Giovanni de Mozart.

L’acabat de guardonar amb un Goya, Llaura Malikian, visitarà de nou el Auditori Teulada Moraira el diumenge 17 de maig. Amb un espectacle realment impressionant.

La conocidísima obra de teatre Toc Toc, original del dramaturg Laurent Baffie, serà interpretada per l’Escola de Teatre Municipal de Teulada el dissabte 23 de maig.

Per a finalitzar amb aquesta temporada escènica comptarem amb dos clàssics on els/les més joves mostraran la seua destresa artística. D’una banda conaremos el 29 de maig amb el Festival de l’Acadèmia de Ballet de Mari Paz i el divendres 5 de juny amb la posada en escena de Toca’m un conte que representaran per a aquesta especial ocasió “Deu històries nugadetes amb un fil”, on el Conservatori “Mestre Bereguer” de Teulada compleix vint-i-cinc anys.

Des de la Fundació de l’auditori i des de la direcció del Auditori Teulada Moraira es continua posant l’accent en una programació eclèctica, on es mostra la importància del treball que realitzen les associacions locals i comarcals, i les formacions musicals que ens acompanyaran. Actuacions combinades amb unes altres que conjuntament ens portaran a gaudir i viure emocions en aquest viatge cultural d’aquesta nova temporada escènica.