Aquest dimecres, 30 de gener, tornen a Xàbia les cites “Beers and Bytes” amb les quals el departament de Foment Econòmic tracta de promoure el networking entre emprenedors i empresaris.

I tornen amb molt d’estil, ja que tindrà com a protagonistes a dues dones que es dediquen al disseny: Jessica Bataille i Priscila Welter. En tots dos casos dirigeixen empreses que es dediquen a la decoració i moda, amb les porten el seu estil per totes les parts del món i fan d’ambaixadores de la marca “Xàbia”. La cita és a les 20 hores en les instal·lacions de Jessica Bataille al carrer Brussel·les 8.

Bataille és una aclamada dissenyadora d’interiors amb més de 20 anys d’experiència en el disseny d’habitatges residencials, espais comercials i la seua pròpia línia de productes i mobles. El seu disseny estètic està influenciat per la seua infància transcorreguda entre Holanda i la costa mediterrània d’Espanya. Una mescla de cultures entre la seua mare libanesa i un pare holandès ha donat forma al seu estil que mescla colors, textures i il·luminació per a contar una història. Amb el seu amor pel disseny fet a mà, col·labora amb artesans locals per a produir dissenys autèntics i funcionals en el món moderno.su treball ha aparegut en diverses revistes d’interiors i viatges, com Conde Nast Traveler, Nuevo Estilo o MiCasa.

Per part seua, Priscila Welter és brasilera resident a Xàbia. En 2010 crea Priscila Welter Handbags & More. És néta d’un dissenyador de calçat i modelista, i d’una dissenyadora de vestits de núvia, i encara que no ha estudiat disseny, des de xicoteta ha tingut el privilegi d’estar en contacte directe amb la fàbrica, la que ha sigut la seua vertadera escola i la seua gran passió.

Celebrities i influencers de la talla d’Elsa Pataki, Paula Echevarría, Eugenia Silva, Maribel Verdú, Najwa Nimri o Miriam Martín, entre altres, han caigut rendides davant els seus originals dissenys, optant per les seues versàtils peces per a diferents ocasions i moments del dia. Les seues col·leccions s’inspiren en l’arquitectura, la música, els viatges i altres cultures, però principalment en dones amb gran personalitat, cosmopolites i amb un punt molt cool.

Com Bussines woman ha portat el seu estil per tot el món i, actualment, té dues botigues físiques a Xàbia i Madrid així com una botiga online de la qual parlarà en el Beers and Bytes.

Com és habitual, després de conèixer l’experiència de totes dues empresàries, els assistents podran continuar fent contactes i xarrar, aquesta vegada, amb les cerveses artesanals de Cerveceria la Marina.