El Centre Comercial l’Aljub compleix 15 anys, i amb motiu del seu aniversari instal·larà dos emocionants activitats de realitat virtual, que es podran gaudir del 8 d’agost al 8 de setembre. Es tracta d’una iniciativa gratuïta per a tots els públics a la qual es podrà accedir sense necessitat de presentar tiquets de compra ni targetes de soci. D’aquesta manera, els clients que visitin el centre comercial tindran l’oportunitat de visitar llocs infinits i viure una experiència única gràcies a l’avançada tecnologia 3D.

L’acció estarà ubicada a la plaça central i el seu horari serà de dilluns a divendres de 17.00 a 21.00 hores i dissabtes de 11.00 a 14.00 hores i de 17.00 a 21.00 hores. A través d’una cabina per a dues persones, en què cal seure i col·locar-unes ulleres, els participants posaran rumb a un viatge virtual extraordinari, podent escollir entre més de 100 pel·lícules diferents. Els tripulants a bord del simulador formaran part d’una experiència 360 graus que els donarà la sensació de trobar-se dins d’una pel·lícula.

Així mateix, s’instal·larà un altre simulador individual en un espai acotat en el qual els usuaris es posaran unes ulleres per interactuar amb nombrosos jocs i reptes que posaran a prova les seves habilitats. Així, es submergiran encara més en una aventura, vivint en primera persona una sensació única que augmenta a mesura que avança el suc a poder-se moure per la instal·lació amb les ulleres posades. A més, hi haurà una gran pantalla perquè els altres visitants de l’Aljub puguin veure el que els jugadors estan vivint a través de les seves ulleres.

El Centre Comercial l’Aljub és gestionat per Cushman & Wakefield, líder global en serveis immobiliaris que assessora els seus clients a transformar la manera en què la gent treballa, compra i viu. http://www.cushmanwakefield.es – Twitter: @CushWakeSPAIN