El Festival Internacional de Guitarra José Tomás Villa de Petrer arriba a la seua fi amb artistes singulars que oferiran concerts en els diferents escenaris que han estat a la disposició d’aquest esdeveniment, que ha tingut un èxit rotund sent aquesta última, la seua 24 edició. La programació d’aquesta finalitat de setmana serà el fermall al mes de concerts que s’han anat realitzant.

El principi d’aquesta finalitat començarà divendres que ve a les 20.30 hores on l’artista Anabel Montesinos, una jove de trajectòria internacional i representant de la guitarra clàssica al nostre país, presentarà “Guitarra Clàssica” en la parròquia de Sant Bartolomé. En el mateix dia, es podrà gaudir als Jardins Alcalde Vicente Maestre del talent de Daniel Marqués i Daria Chernakova amb “Brazilian Music”, el duo de guitarra i violoncel respectivament, es basarà en el concepte de afro-brasiler, aportant ritmes de samba, choro, frevo i maracatu. Aquesta interpretació tindrà lloc a mitjanit.

El tancament de les actuacions el posen el cantant Kiki Morente i el percussionista Bandoler. A la guitarra, Pepe Habichuela i Rafael Riqueni, dues figures molt importants de la guitarra flamenca contemporània que es té el plaer d’escoltar en l’obra que porten a l’escenari, “La Guitarra Sona”. Aquest últim concert tindrà lloc el dissabte 24 a les 21.00 hores en el Teatre Cervantes.