L’Ajuntament d’Alacant, a través de la regidoria d’Acció Social, i en col·laboració amb l’àrea de Cultura i els Centres Municipals de Majors, han organitzat la VII Mostra de Teatre Sènior en el Centre Cultural “Las Cigarreras”, que tindrà lloc durant els dies 4, 5 i 6 de juny.

Les obres, que es desenvoluparan en l’espai «Casa de la Música», donaran començament a les 18.00 hores. Les entrades són gratuïtes i les invitacions es podran adquirir en els propis Centres de Majors.

Programació cultural

El dimarts 4 de juny a les 18.00 hores, el Grup “Senderes”, del Centre Municipal de Majors “Florida”, interpretarà l’obra “El somni d’un cavaller”, basada en les aventures de “El Quixot de la Manxa”, de Miguel Cervantes. L’obra representada per aquest Grup de Majors està escrita i dirigida per Mariló Poch Lobato. Aqueix mateix dia el Grup del Centre de Majors “Garbinet” representarà l’obra “Anem-nos”, dels dramaturgs sevillans, Serafín i Joaquín Álvarez Quintero.

Dimecres que ve 5 de juny, el Centre de Majors “Florida” i el seu Grup de teatre “L’Assaig”, interpretarà l’obra “Feliç Tenorio” dels autors Luis Milla i Carlos de Rierol. Per part seua, el Grup del Centre de Majors “Platges” protagonitzaran l’obra “Jo em baix en la pròxima, i vosté?”, una adaptació col·lectiva i musical del dramaturg català, Adolfo Marsillach.

El dijous 6 de juny i en el mateix horari, el Centre de Majors “Plá Carolinas” representarà les obres “El secret millor guardat” i “Falsa Justícia”, del mestre i dramaturg asturià, Alejandro Casona.

Com a colofó a aquesta programació cultural que s’ha organitzat des de l’Ajuntament d’Alacant, el Grup de teatre del Centre de Majors “Tómbola”, interpretarà un sainet líric en prosa “La revetla del Colom”, l’autoria del qual és Ricard de la Vega i música de Tomás Bretón.