El regidor de Cultura, Antonio Manresa, ha donat a conéixer que el seu departament incrementa el contacte directe amb els seus seguidors i els interessats en les activitats culturals i d’oci gràcies a la utilització de l’aplicació de missatgeria instantània Telegram.

A través d’aquesta via, Cultura podrà enviar missatges sobre les seues activitats, imatges, vídeos, àudios i tot tipus de documents.

Manresa ha explicat que el nou servei Telegram Alacant Cultura servirà per a acostar les propostes culturals, notícies i esdeveniments sobre la matèria als seus seguidors.

En Whats App, des de juliol de 2020

El regidor ha esmentat que el servei de Whats App posat en marxa per la seua àrea al juliol de 2020 compta amb més de 1.300 subscriptors.

Per a altes en el nou servei de Telegram, els interessats han de buscar el canal i subscriure’s o punxar en la direcció t.me/alicantecultura

Amb aquesta nova iniciativa, planegen remetre un màxim de 5 missatges per setmana per a evitar saturar als amants de tota mena d’expressions culturals.

De moment, només existirà la possibilitat de rebre tota aquella informació relacionada amb l’oci i la cultura en el terme municipal d’Alacant; encara no està contemplada la interacció via Telegram per a consultes i altres tràmits. Per a això, s’han d’utilitzar els canals ja establits en la web www.alicante.es