El Regidor de Cultura, Antonio Manresa, ha inaugurat en el Centre Municipal de les Arts, al costat del Subdelegat de Defensa a Alacant, Sr. Juan Bosco Montero, l’exposició fotogràfica: “El viatge a la especiería de Magallanes i Elcano”

L’exposició, organitzada conjuntament per la Subdelegació de Defensa a Alacant i l’Ajuntament d’Alacant, s’emmarca dins dels actes commemoratius del V centenari de la primera circumnavegació al món , així com dins dels actes de celebració del 25 aniversari de la creació de la Subdelegació de Defensa.

L’exposició rememora la major epopeia en la història de la navegació mundial, oferint al visitant una visió cronològica completa del viatge, amb textos i imatges al·lusives a cadascuna de les seues etapes, així com als seus protagonistes.

L’entrada a la mostra és lliure i podrà visitar-se fins al 13 de Desembre, de dilluns a divendres, de 09.00 a 14.00 i de 16.30 a 21.30 hores, a la Sala d’Exposicions del Centre Municipal de les Arts, d’Alacant. Plaza Quijano, 2.