La regidoria de Cultura obri fins al 21 de desembre a les 14 hores, el període de presentació de projectes per a la cessió de Boxes en el Centre Cultural Les Cigarreras. Sota el nom de Buitbox, El Centre Cultural Les Cigarreras obri aquesta convocatòria per al desenvolupament de projectes culturals en els “Boxes”, espais en el soterrani de Cultura Contemporània de les Cigarreras, que centren la seua actuació entorn de la música, les arts escèniques, les arts visuals, cultura digital, audiovisual, o qualsevol altra forma de manifestació cultural contemporània.

La convocatòria està dirigida a: persones físiques i jurídiques – artistes, col·lectius, associacions – amb un projecte cultural en procés de creació, de qualsevol disciplina. Es valorarà el caràcter innovador i emprenedor del projecte, així com la seua vinculació amb les diferents línies de treball del centre:

  • Actuacions entorn de la música, les arts escèniques, arts visuals, cultura digital, audiovisual, o qualsevol altra forma de manifestació cultural contemporània, en els seus processos de recerca, producció i difusió.
  • Innovació, recerca i experimentació tecnològica.
  • Ús creatiu de les tecnologies com a eina per a artistes i creadors. Emprendimiento i suport a les iniciatives professionals en l’àmbit de la cultura, les arts i les noves tecnologies.

Les propostes es poden presentar a través d’aquest formulari web