La Regidoria de Cultura de l’Ajuntament d’Alacant, a través de la xarxa de Biblioteques Municipals, presenta un nou projecte, sota el títol «12 mesos, 12 llibres» que tindrà lloc a la Biblioteca Florida-Babel.

A través d’aquesta innovadora proposta, es proposa als usuaris provar noves temàtiques i conéixer altres gèneres. Per a això, la Biblioteca convida als usuaris al repte de llegir un llibre cada mes.

Aquests són els passos a seguir per a acceptar el repte:

  • Estar en possessió del carnet de lector de la Xarxa de Lectura Pública Valenciana. Si no ho tens és molt fàcil obtindre-ho, només has d’aportar una fotografia grandària carnet i mostrar el teu DNI.
  • Inscriure’t en el mostrador de préstec de la biblioteca on et facilitaran una cartilla de control.
  • Comprovar que et segellen la cartilla cada vegada que et portes prestat un dels llibres que participen en el repte.
  • Per a poder superar el repte hauràs de llegir un mínim de 10 llibres.
  • El repte ja ha començat i acabarà el 31 de desembre.
  • I si t’abelleix pots fer una ressenya en Instagram, en Facebook o en el tauló de la Sala d’Adults

I encara que el premi és llegir, llegir també té premi; tot aquell que supere el repte, tindrà la possibilitat de participar en un sorteig d’entrades per al 4t Festival Internacional de Teatre Clàssic d’Alacant.

L’edil de Cultura, Mª Dolores Padilla ha destacat «la importància de les activitats que s’estan duent a terme en les diferents Biblioteques Públiques Municipals, gràcies a les quals, els ciutadans estan gaudint d’un nou espai, que ja no és únicament un centre de lectura, i en el qual grans i xicotets poden acudir a gaudir de propostes escèniques i artístiques dinàmiques i variades».

Nou espai

Amb l’objectiu d’oferir un ambient més acollidor a la Biblioteca Central Florida, s’han col·locat dos vinils, un en l’accés a la biblioteca, i l’altre a la porta de la Sala Infantil. Aquesta iniciativa, es farà extensible a la resta d’espais de la Biblioteca.