La regidoria de Cultura i Patrimoni i l’espai de creació artística i creativa Art Crear han anunciat l’estrena del curt contra l’assetjament escolar “No estás solo”, dissabte que ve 26 de gener.

El curtmetratge, que s’estrenarà en doble sessió, 18:00h i 20:00h, al Cinema Club Dehón, és la culminació d’un projecte que ha permés als alumnes conéixer tècniques de detecció d’assetjament en centres educatius i els protocols d’actuació en aquestes situacions, i en el qual Art Crear ha treballat els dos últims anys. Un taller de formació contra l’assetjament escolar, desenvolupat per 13 alumnes i 3 actors professionals, que sota la producció del noveldense Arturo Martínez s’ha plasmat de forma audiovisual.

Rafa Sáez, regidor de Cultura, recordava que “és un projecte que la regidoria ha donat suport i defensat des del primer moment i que ha permés a joves de Novelda conéixer la problemàtica de l’assetjament escolar. Des de Art Crear, Salvador Ronda i Nuria García, agraïen el suport institucional que la Regidoria de Cultura els havia donat i recordaven que “és la culminació d’un treball en el qual a través d’un taller, amb dinàmiques teatrals i actuacions, els alumnes han descobert què és l’assetjament escolar, com detectar-lo i com eixir d’ell.

L’entrada és lliure, amb invitació pel límit d’aforament, i les invitacions es podran recollir en la llibreria La Faràndula i el Centre Cultural Gómez Tortosa.