La Regidoria de Cultura de Petrer ha preparat dos actes per a aquest pròxim 8 de març amb els quals celebrar el Dia de la Dona. En concret, es tracta de l’exposició: “No tinc amo”, de Diana Raznovich, organitzada juntament amb l’Associació Temps de Dona i la Seu Universitària de Petrer.

En aquesta mostra es podran observar 31 obres en les quals l’autora retrata, amb diferents escenes, com la violència de gènere constitueix una manifestació de relacions de poder històricament desiguals entre homes i dones, que han conduït a la dominació de la dona i a la discriminació en contra seua per part de l’home i impedit el seu avanç ple en tots els àmbits.

L’exposició, que s’inaugura aquest divendres 8 de març a les 19.00 hores, podrà visitar-se de dijous a diumenge de 18.30 a 20.30 hores en el Forn Cultural fins al 31 de març.

A més, aqueix mateix dia donarà començament el curs “80 anys del final de la guerra civil: Viure i morir en la derrota” amb la conferència «Matilde Landa i la repressió contra les dones republicanes (1939-1942)» a càrrec de David Ginard Féron, professor titular de la Universitat de les Illes Balears. La ponència, que està organitzada conjuntament amb la Seu Universitària de Petrer, tindrà lloc a les 20.00 en el Forn Cultural.