Un any més, coincidint amb les vacances escolars de Nadal, la regidoria de Cultura ha tornat a programar una nova edició del Festival de Teatre Infantil, Titelles i Màgia “Marionetari 2023”.

Enguany el cartell compta amb tres atractius espectacles que faran que els més xicotets passen una vesprada divertida i que des de la regidoria plantegem amb l’objectiu que siga “un punt de trobada cultural per als més joves de la localitat durant les vacances nadalenques”, en paraules de Fernando Portillo, regidor de Cultura.

Portillo ha subratllat la importància d’aquestes activitats per a l’entreteniment i la formació cultural dels xiquets i xiquetes de Petrer durant el període vacacional. Els esdeveniments es duran a terme en el Teatre Cervantes, i inclouran una varietat d’espectacles adaptats a totes les edats.

La programació s’iniciarà amb el musical de Super Mario, a càrrec d’una companyia que ja ha estat a Petrer amb altres obres i que ha decidit estrenar aquesta nova producció en el Marionetari, el dimarts 26 de desembre a les 19.30 hores. El dijous 28, a les 18.30 hores, el teatre serà escenari de Whitedream, un innovador espectacle de bambolles, que promet fascinar als assistents amb la seua màgia i bellesa visual. Tancant el cicle, el dissabte 30 a les 18.30 hores, es presentarà una Gala de Màgia, en la qual intervindran diversos mags i que està dirigida tant a xiquets com a adults.

A més d’aquests esdeveniments, el Regidor ha remarcat que el calendari cultural inclou altres propostes per al públic infantil abans de finalitzar l’any. Entre elles, un concert de Rock and roll per a xiquets el 17 de desembre i l’obra Caputxeta Feroz programada per al 26 de novembre.

Les entrades per a tots aquests espectacles estaran disponibles en els pròxims dies accedint a través de la web municipal https://petrer.es/programacion-cultural/. Els interessats podran adquirir-les anticipadament, assegurant així la seua participació en aquestes activitats culturals que prometen omplir de diversió la programació de desembre i de manera especial els dies entorn a les festes escolars de Nadal.