La Regidoria de Cultura de l’Ajuntament d’Elda organitza amb motiu del Dia Internacional del Llibre una setmana de contacontes a la Biblioteca Municipal Alberto Navarro a partir del pròxim dilluns 19 d’abril.

Amb un total de sis sessions, la setmana de contacontes infantils començarà dilluns que ve 19 d’abril a les 18h. en les instal·lacions situades al carrer Pare Manjón i finalitzarà el divendres 23 a les 20h. amb una sessió especial de contacontes per a adults.

Totes les sessions (exceptuant la d’adults, que serà a les 20h.) tindran lloc a les 18h. El dilluns començarà amb Ana Titiricuento i els seus Contes en blanc i negre, que donarà pas el dimarts a Kummerlin amb Contar y cantar y el libro celebrar, seguit el dimecres per Raquel López i El viaje de Didgeridoo, el dijous Marieta Sánchez amb Tía Tata y su Barco de Papel, acabant el divendres amb la sessió infantil de Miguel Ángel Montilla, Un libro es un tesoro i la passada per a adults de Marieta Sánchez, Cuentos entre tú y yo.

La regidora de Cultura, Rosa Vidal, ha destacat que les iniciatives que es prenen per a fomentar la lectura han de passar necessàriament pels xiquets, ja que és en aqueixa etapa vital creen els grans adults lectors. A més hem volgut en aquests temps de tanta limitació cultural que vivim, premiar d’alguna manera a l’agraït públic infantil perquè puguen tornar a gaudir de la cultura a la nostra ciutat.

Totes les sessions són gratuïtes i requereixen de reserva en el telèfon 965 380 402, extensió 1500.

A més, el dijous i el divendres a la Biblioteca Alberto Navarro es faran lliurament de llibres i publicacions de les col·leccions municipals de manera completament gratuïta. Segons ha detallat l’edil es tracta d’una manera de fomentar la lectura amb publicacions que, a més, són del Fons Municipal. Els interessats podran triar entre les publicacions disponibles en horari d’obertura de la biblioteca tant el dijous 22 com el divendres 23.

A més d’aquestes activitats, la regidora ha destacat la realització d’una lectura en la Residència “El Catí” el dimecres 21, el lliurament de marcapáginas als usuaris del punt de lectura del Mercat Central el divendres 23.