L’Ajuntament d’Elda, a través de la Regidoria de la Cultura, organitza un seminari per a aprendre a entendre l’òpera, de la mà del director alcoià d’orquestra i productor d’òpera, José Luis Pareja.

El curs, que començarà dijous que ve 29 d’abril a les 18.30 hores, tindrà lloc tots els dijous a la mateixa hora en la Fundació Paurides (carrer Cardenal Cisneros 1) i finalitzarà el pròxim 10 de juny.

La regidora de Cultura, Rosa Vidal, ha manifestat que “la importància de l’afició a la música i a aquest gènere en concret en part de la societat eldense ens ha portat a posar en marxa aquest curs de la mà del director d’orquestra José Luis Pareja”.

Jose Luis Pareja va començar la seua trajectòria professional en el Teatre Liceu de Barcelona per a fer després el salt internacional dirigint multitud d’òperes en diferents països com Itàlia, Turquia, Romania, Mèxic o Colòmbia.

El seminari compta amb un total de 40 places oferides de manera completament gratuïta que requereixen de reserva prèvia en el número de telèfon 965 38 04 02, extensió 1701.