La Regidoria de la Cultura en col·laboració amb l’Associació Músic Cultural Santa Cecilia d’Elda posa en marxa el cicle de concerts estiuencs “Dels balcons als carrers” que se celebrarà en diferents llocs de la ciutat, a l’aire lliure i de manera gratuïta, des del 22 de juliol fins al pròxim 12 d’agost.

La regidora de la Cultura, Rosa Vidal, ha manifestat que “aquests concerts en xicotet format acostaran als eldenses la cultura musical, obrint el ventall d’oci estiuenc, a diferents punts emblemàtics de la nostra ciutat”.

El cicle començarà el 22 de juliol, en la Plaça Gabriel Poveda; el 29, en l’Avinguda de Ronda (Sector 9) (concert doble) i el 31, al parc Cocoliche. Mentre que a l’agost, les actuacions tindran lloc el dia 5, en Plaza Sagasta i Plaza Mayor (concert doble), i conclouran el dia 12 en la plaça Arquitecte Gaudí. Tots els concerts seran a les 20.30h., tindran una duració aproximada d’una hora i s’oferiran de manera completament gratuïta.

Segons ha afirmat la regidora Vidal, “des de Santa Cecilia se’ls havia traslladat la necessitat de, davant aquesta nova normalitat, fer arribar la música al carrer i, per això, des de l’ajuntament hem buscat espais on els veïns d’Elda gaudeixen de l’espai públic, acostant així la cultura als nostres barris”.

Per part seua, el president de l’Associació Músic Cultural Santa Cecilia d’Elda, David Mancera, ha afirmat que “el repertori dels concerts serà molt variat, anirà des de pasdobles a bandes sonores de conegudes pel·lícules com El senyor dels anells o Pirates del Carib”.