La regidoria de Cultura ha presentat la programació de concerts per a aquest estiu a les platges d’Arenals, El Altet i La Marina, que començaran el 14 de juliol i finalitzaran el 26 d’agost, de la mà de grups il·licitans. L’edil de l’àrea, Irene Ruiz, afig que aquestes actuacions musicals “donen resposta a una necessitat i demanda dels veïn
Els concerts seran un total de 12, es desenvoluparan els caps de setmana i englobaran gran quantitat de gèneres musicals. “Podrem gaudir de la música coral amb Coral Il·licitana, Coral Dama d’Elx i Coral Amics Cantors. El gènere de la sarsuela de la mà de l’Agrupació Lírica José Chazarra, èxits del pop melòdic d’Antonio Caballero, el ritme jazz-danse de Passapogas Hammond Band, el rock i el blues de les bandes il·licitanes The Jumpers, Fandango Rock & Blues Band, Crossroads, el jazz més animat amb Mamboúla o Tarantinos Duet i el ská amb més ritme d’Extensors Automàtics”, explica Ruiz.
Aquestes activitats musicals s’efectuaran en Arenals en l’Avinguda Sant Bartolomé de Tirajana, en El Altet seran en la Plaça Major i en La Marina en la Plaça de l’Església, tots començaran a partir de les 22.00 hores.
Amb aquesta iniciativa “volem fomentar la cultura i ampliar l’oferta en tot el municipi, això inclou a les nostres platges i pedanies”, afig Irene Ruiz.