L’Ajuntament d’Alacant, a través de la Regidoria de Festes, ha convocat tres concursos nadalencs de dibuix i fotografia amb els quals es premiaran als participants amb passades gratuïtes per a gaudir de les activitats nadalenques organitzades des del consistori. El termini d’inscripció està obert des del dia 1 fins al dia 25 de desembre, i els treballs hauran d’enviar-se per Whatsapp al número de telèfon 608 362 130.

El regidor de Festes, José Ramón González, ha animat a participar en aquests concursos assenyalat que “amb ells es vol implicar als alacantins en les activitats que s’organitzen dins del programa ‘Viu la Il·lusió del Nadal’, des dels més xicotets amb el concurs de dibuixos amb els quals podran conèixer als tres Reis Mags com als més majors amb el concurs de Nadal Solidari i la Mascletà”.

En el concurs infantil ‘Dibuixa als teus Reis Mags’ van a poder participar xiquets de fins a 12 anys en tres categories: de 4 a 6 anys, de 7 a 9 anys i de 10 a 12 anys. Per a participar podran presentar pels seus dibuixos lliures amb l’únic requisit que han d’aparèixer en les il·lustracions els tres Reis Mags.

Tots els participants obtindran cinc invitacions per a l’espectacle Crazy Deams, missió especial Nadal que tindrà lloc en la Plaça de Bous abans de la Cavalcada dels Reis Mags, el dia 5 de gener. Així mateix, els guanyadors del concurs tindran el privilegi de conèixer als Reis Mags al final de la desfilada, en el Saló Blau de l’Ajuntament. També hi ha reservades 18 cadires perquè els seleccionats puguen gaudir de la cavalcada.

D’altra banda, el concurs de fotografia Nadal Solidari requereix als participants la presentació d’una instantània d’ells mateixos realitzant una acció solidària relacionada amb el Nadal en el municipi d’Alacant, bé d’activitats del programa 2018 Viu la Il·lusió del Nadal o d’anys anteriors. Els joves de fins a 18 que participen en el concurs i siguen seleccionats rebran dues invitacions per a les atraccions de la Plaça de Bous -una per al tobogan i una altra per a la pista de gel-.

Viu la Il·lusió de la Mascletà és l’últim de l’els concursos plantejats, en el qual podran participar persones de qualsevol edat, té com a premi per als guanyadors dues passades VIP per a presenciar la mascletà del 31 de desembre en la plaça d’Estels. Els participants presentaran fotografies divertides en qualsevol esdeveniment dels quals figuren en el programa d’activitats nadalenques d’enguany o d’anys anteriors.