Encara que la celebració de la Setmana Sata ha quedat suspesa en tot el país per segon any consecutiu, la regidoria de Festes i Tradicions que dirigeix Cristian Palomares (PP), ha programat la celebració d’un concert especial que, sota la direcció de Lluís Seguí, oferirà la Asociació Musical L’Avanç el 28 de març, coincidint amb la festivitat del Diumenge de Rams.

El concert de la banda campellera se centrarà en peces concordes a la festivitat religiosa (música sacra amb composicions de Bach i conegudes marxes processionals), i tindrà lloc a l’Auditori Pedro Vaello de la Casa de Cultura a partir de les 12.00 hores.

En aquesta ocasió els acompanyarà la soprano Herminia Ripoll que posarà la seua veu als Ocell María de Gounod i Schubert, i comptaran també amb la interpretació de les tradicionals saetas cantades per una coneguda veu campellera.

Les circumstàncies obliguen a complir uns certs requisits, com a aforament reduïda, ús obligatori de màscara i distanciament social. Les invitacions han de reservar-se amb antelació trucant al telèfon el 965636194 (ext. 1), i presencialment en la Consergeria de la Casa de la Cultura de 10.00 a 14.00 hores i de 17.00 a 21.00 hores.