La Regidoria de Joventut ha convocat el XXII Concurs d’Art “Propuestas” per a fomentar la creació artístic-plàstica de la joventut. Al concurs podran optar els joves que tinguen entre 18 i 35 anys d’edat, i el termini de presentació dels projectes finalitza el dia 26 d’octubre a les 13:00 hores.

El jurat seleccionarà un màxim de vuit projectes expositius per a l’organització i programació de les corresponents exposicions durant l’any 2019.

L’edil de Joventut, Israel Cortesa, ha assenyalat la importància de “recolzar la creació dels joves alacantins, per açò organitzarem una exposició col·lectiva i exposicions individuals de cadascun dels artistes seleccionats”.

La Regidoria de Joventut atorgarà 350 euros en concepte de producció i transport a cada artista o grup seleccionat, ja que es pot concórrer al concurs de manera individual o col·lectiva.

Així mateix una vegada anunciats els guanyadors, s’anunciaran les dates i els llocs de les exposicions, que es realitzaran en el Centre 14 o en altres espais expositius de la ciutat.