L’Ajuntament d’Alacant, a través de la Regidoria de Joventut que dirigeix l’edil María Conejero, ha obert el termini d’inscripció perquè joves de 12 i 30 anys puguen formar part de l’Escola de Teatre Jove durant l’edició del curs 2019-2020.
L’Escola de Teatre Jove és un servei gratuït que compta amb una llarga trajectòria a la ciutat d’Alacant respecte a ensenyament teatral per a joves, perquè la seua marxa va començar en els anys 90. Així, la iniciativa cultural es divideix en el grup de «Teatre jove», per a integrants d’edats compreses entre els 12 i 15 anys, i «Teatre juvenil», destinat a persones de 16 i 30 anys.
Totes dues activitats són gratuïtes, tindran lloc durant el curs acadèmic 2019-20 en Lab. 15. Palacio El Portalet, del carrer Llauradors, número 15. És possible realitzar la inscripció des del passat 15 de juliol en el mateix Lab 15. L’inici de les mateixes està pendent de confirmació, encara que es preveu que la presentació siga al voltant de la segona quinzena de setembre. Com a acte final de curs s’organitzarà, com a mínim, una representació teatral oberta al públic per part de cada grup, que tindrà lloc a la fi de juny o principis de juliol.
Teatre jove i Teatre juvenil
D’aquesta forma, el professor Miguel Ángel Rodrigo Carrasco serà l’encarregat de dirigir el grup de Teatre jove, integrat a l’Escola de Teatre Jove, els dissabtes de 10.30 a 12.30 hores. D’altra banda, els integrants de la Companyia Clàssica de Comèdies, Antonio Vicente Chinchilla i Abraham Puche Bueno, dirigiran el curs que es desenvoluparà els dimarts i dijous 18.00 a 20.00 hores.