L’edil María Conejero, ha programat per als mesos estivals un ampli programa de cursos online i activitats multiaventura a l’aire lliure, adaptats a les mesures de distanciament social derivades de la crisi de la Covid 19.

Aquests cursos, dirigits als joves alacantins, són totalment gratuïts estan enfocats a diferents àmbits com la salut i el benestar, la formació, les activitats audiovisuals.

La regidora de Joventut, María Conejero, ha incidit en l’adaptació de la formació a la nova realitat després de l’era Covid. “Des de la regidoria hem preparat uns cursos de formació online i d’activitats multiaventura sempre a l’aire lliure i respectant les mesures de distanciament social. Esperem per al mes de juliol poder començar amb els cursos d’esports nàutics, però això serà sempre que el Ministeri de Sanitat ho permeta”.

D’altra banda, Conejero ha posat en valor aquests cursos que «trimestre rere trimestre aconsegueixen que els joves alacantins es comprometen amb l’aprenentatge amb la finalitat de millorar les seues oportunitats laborals. Enguany especialment, a causa de la crisi del Covid 19 necessitem que els nostres joves estiguen més preparats que mai per a un mercat laboral incert i segurament molt complicat”.

Inscripcions

Les inscripcions es van obrir des del dia 9 de juny. Els cursos són totalment gratuïts. A més, des de la Regidoria de Joventut recorden que els usuaris només podran apuntar-se a una activitat excepte en alguns casos que podran ser fins a dos. En el cas de no completar-se l’activitat es podrà participar en més de dues fent la inscripció fins a 48 hores abans del començament de l’activitat. No assistir al curs, taller o activitat sense cap justificació, suposarà una sanció per part de la regidoria de no poder inscriure’s en més cursos, tallers o activitats durant el temps que estime la regidoria. S’haurà d’avisar amb 48 hores d’antelació.