La Regidoria de Joventut torna al Centre 14 amb la mostra col·lectiva “Propostes d’Art” en la qual exposen els huit artistes seleccionats de la convocatòria de 2018. L’exposició podrà visitar-se fins el pròxim dia 19 i es presenta per a donar a conéixer les iniciatives dels nous creadors. A partir del 22 de febrer se succeiran de forma mensual les exposicions individuals d’aquest certamen fins a finals d’any.

Els artistes seleccionats són: Verónica Domingo Alonso, amb gravat; Esther Gandia Martínez, amb una instal·lació al·lusiva a les víctimes de violència de gènere; Sandra Braceli, amb creació digital; Rubén Paterna, amb obres a carbonet sobre paper; Andrea De Nicola amb fotografia; Yoshimar Tello , amb una mostra de tècnica mixta i Collage; Diego Escribano, amb un treball amb tècnica digital ‘Ottstuff’ i Antonio Morals amb el seu projecte ‘Kryptos natura’.

El mes de novembre passat, el jurat de la convocatòria de 2018, va seleccionar huit projectes expositius dels 17 que es van presentar i que formaran part de les exposicions que el Centre 14 té programades per a l’any 2019, una al mes, excepte els mesos d’estiu. La programació es tancarà al desembre amb l’exposició del Concurs de Còmics.

Des de hui i fins el pròxim dia 19 es podrà gaudir d’aquesta mostra col·lectiva, estant programada la primera exposició individual per al dia 22 de febrer a càrrec de Sandra Braceli, basada en la creació digital.

La sala d’exposicions obrirà de dilluns a dissabtes. Els dilluns i dissabtes l’horari d’obertura serà matinal entre les 10 i les 14 hores, mentre que de dimarts a divendres, serà tant de matins com de vesprades de 18 a 20 hores. El diumenge estarà tancada.