La regidoria de joventut de Benidorm fleta un autobús per a visitar el Saló del Manga i cultura japonesa d’Alacant

La regidoria de joventut de Benidorm fleta un autobús per a visitar el Saló del Manga i cultura japonesa d’Alacant

La Regidoria de Joventut que dirigeix Ana Pellicer ha programat una visita guiada a l’IX Saló del Manga i Cultura Japonesa del recinte firal d’Alacant el dissabte 13 d’abril. L’objectiu d’aquest saló és difondre i ensenyar la cultura japonesa a través de les més de 200 activitats que es desenvolupen durant l’esdeveniment.

Des de la seua primera edició en 2011, s’ha esforçat a oferir als assistents una visió de la cultura i tradicions a través de multitud d’activitats com a concursos de cosplay i karaoke, tallers de manualitats, tallers d’idioma i escriptura japonesa, exposicions culturals amb elements portats des del Japó, conferències donades per experts en la matèria, entre altres actes.

L’entrada a l’esdeveniment té un preu de 8 euros i inclou el viatge i l’entrada al saló. Poden inscriure’s totes les persones de 14 i 35 anys que ho desitgen. Els menors d’edat que vulguen assistir hauran d’aportar un permís parental. En el cas que no s’ocupen totes les places, aquestes podrien ser cobertes pels qui no estiguen en aquest segment d’edat i que també poden preinscriure’s.

L’eixida des de Benidorm, s’efectuarà en la palmera metàl·lica situada en l’avinguda 9 d’octubre, a les 9.30 del matí i es tornarà el mateix dia a les 18 hores. Aquesta informació pot ampliar-se en el Centre d’Informació Juvenil de l’Ajuntament, situat en els baixos de l’edifici consistorial

About The Author

Leave a reply

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Próximos Eventos

marzo

19ene(ene 19)18:0014jun(jun 14)20:00Alicante. Taller ¿Hablamos de libros?(enero 19) 18:00 - (junio 14) 20:00 Sede Ciudad de Alicante - Universidad de Alicante (2), San Fernando,40Secciones:LetrasTerritorio:L´Alacantí Etiquetas de EventosAlicante. Taller ¿Hablamos de libros?

30ene(ene 30)20:1529may(may 29)20:15Las películas fundamentales de la historia de Hollywood. Análisis y debate .(enero 30) 20:15 - (mayo 29) 20:15 Sede Ciudad de Alicante - Universidad de Alicante, Avenida Dr. Ramón y Cajal, 1 AlicanteSecciones:CineTerritorio:L´Alacantí Etiquetas de EventosLas películas fundamentales de la historia de Hollywood. Análisis y debate

08feb(feb 8)20:0020sep(sep 20)20:00Campanya de Teatre del Mediterrani(febrero 8) 20:00 - (septiembre 20) 20:00 Fundación MediterráneoSecciones:Escena,TeatroTerritorio:L´Alacantí Etiquetas de EventosCampanya de Teatre del Mediterrani

En Twitter

INFORMACIÓN Y CULTURA CON TODOS-AS PARA TODOS-AS.

La información cultural es un compromiso de los medios, profesionales y colaboradores que desarrollan una labor transformadora y de madurez social que permite elevar la capacidad de percepción de la ciudadanía. Nosotros no sentimos parte de esta historia que compartimos con otros diarios que además son amigos y, por tanto, respaldamos y os invitamos a leer y a compartir.

X