La Regidoria de Joventut que dirigeix Ana Pellicer ha programat una visita guiada a l’IX Saló del Manga i Cultura Japonesa del recinte firal d’Alacant el dissabte 13 d’abril. L’objectiu d’aquest saló és difondre i ensenyar la cultura japonesa a través de les més de 200 activitats que es desenvolupen durant l’esdeveniment.

Des de la seua primera edició en 2011, s’ha esforçat a oferir als assistents una visió de la cultura i tradicions a través de multitud d’activitats com a concursos de cosplay i karaoke, tallers de manualitats, tallers d’idioma i escriptura japonesa, exposicions culturals amb elements portats des del Japó, conferències donades per experts en la matèria, entre altres actes.

L’entrada a l’esdeveniment té un preu de 8 euros i inclou el viatge i l’entrada al saló. Poden inscriure’s totes les persones de 14 i 35 anys que ho desitgen. Els menors d’edat que vulguen assistir hauran d’aportar un permís parental. En el cas que no s’ocupen totes les places, aquestes podrien ser cobertes pels qui no estiguen en aquest segment d’edat i que també poden preinscriure’s.

L’eixida des de Benidorm, s’efectuarà en la palmera metàl·lica situada en l’avinguda 9 d’octubre, a les 9.30 del matí i es tornarà el mateix dia a les 18 hores. Aquesta informació pot ampliar-se en el Centre d’Informació Juvenil de l’Ajuntament, situat en els baixos de l’edifici consistorial