Les Regidories de Joventut de Finestrat i La Nucia han organitzat conjuntament un viatge al “37é Saló Internacional del Còmic de Barcelona”. Aquesta iniciativa serà el cap de setmana del 6 i 7 d’abril per a tots/as els joves aficionats al món del còmic. El preu per persona és 95€ i 60€ per a veïns/as empadronats en les localitats que ho organitzen (Finestrat i La Nucia). Aquest preu inclou el desplaçament amb autobús, l’entrada al Saló del Còmic, l’allotjament en hostal (habitacions compartides) amb desdejuni i l’assegurança de viatge.

En la presentació, l’edil de Joventut, Amelia Mayor, al costat de la seua homòloga a La Nucia, Mª Jesús Jumella, va afirmar que “si us agrada el món del còmic volem convidar-vos a aprofitar aquesta oportunitat per a visitar el Va salar Internacional que se celebra des de fa quasi 4 dècades a Barcelona. En aquesta fira, la més important d’Espanya en aquest sector, trobarem els personatges més llegendaris de Marvel, DC, els millors dibuixants i guionistes del còmic actual. estands de videojocs, tot tipus de marxandatge, posats de comics antics i nous, exposicions, conferències, trobades amb autors i les principals editorials com El Jueves i Norma que no faltaran a aquesta cita internacional”. L’edil també va destacar que aquesta iniciativa s’ha organitzat en atenció a les propostes rebudes per part dels joves d’aquestes localitats.

La fira se celebra anualment a la ciutat de Barcelona des de l’any 1981 i està organitzada per Ficomic. És una referència per al sector a Espanya fins a tal punt que la major quantitat de novetats nacionals i internacionals ixen a la llum coincidint amb aquest certamen. Per a aquesta edició hi haurà 180 expositors, 50.000 metres quadrats d’exposició, 32 convidats internacionals, 12 exposicions, presentacions editorials, trobades amb autors, projeccions, conferències, etc. De moment han confirmat ja la seua presència el guionista Brian Azzarello de “DC Comics”, el dibuixant Lee Bermejo i el dibuixant croat Igor Kordey.

Informació & Inscripcions

Les places són limitades. Per tant, totes les persones interessades poden reservar fins al 15 de març en la Regidoria de Joventut de Finestrat (3a planta, Ajuntament); també a través del telèfon 606 936 432 (WhatsApp), enviant un email a l’adreça de correu joventut@finestrat.org o en la xarxa social Instagram (@juventudfinestrat).