Des de la Regidoria de Joventut de l’Ajuntament de Finestrat han organitzat un viatge a Madrid per a veure el famós musical de Disney “El Rey León”. Aquesta iniciativa lúdica serà el cap de setmana del 8 i 9 de juny. El preu per persona és 130€ i inclou el desplaçament amb autobús, l’entrada al musical en platea B, l’allotjament en hostal (habitacions compartides) amb desdejuni i l’assegurança de viatge.

En paraules de la regidora de Joventut, Amelia Mayor, “estem molt il·lusionats amb aquesta proposta lúdica per a tots els públics. El Rei León és tot un clàssic de Disney que s’ha consolidat com un dels més vistos en els últims anys a Madrid, a més de tractar-se de la major producció musical representada mai abans a Espanya. Així que espere que molts veïns i veïnes de Finestrat s’embarquen en aquest viatge espectacular ple d’emocions amb el qual segur que gaudirem molt, tant xicotets com majors”.

El musical de “El Rei León” va per la seua 8a temporada en el Teatre Lope de Vega de Madrid. Ha superat la xifra de 4 milions d’espectadors a Espanya i s’ha convertit en el musical de major permanència en la cartellera espanyola des de la seua estrena en 2011. En aquesta huitena temporada els papers protagonistes de Simba i Nala són interpretats pels actors Tiago Barbosa i Andrea del Solar.

Informació & Inscripcions

Les places són limitades. Per tant, totes les persones interessades poden reservar ja en la Regidoria de Joventut de Finestrat (3a planta, Ajuntament); també a través del telèfon 606 936 432 (WhatsApp), enviant un email a l’adreça de correu joventut@finestrat.org o en la xarxa social Instagram (@juventudfinestrat).