La regidoria de joventut de Finestrat llança visita a Madrid per a veure el musical de “El Rey León”

La regidoria de joventut de Finestrat llança visita a Madrid per a veure el musical de “El Rey León”

Des de la Regidoria de Joventut de l’Ajuntament de Finestrat han organitzat un viatge a Madrid per a veure el famós musical de Disney “El Rey León”. Aquesta iniciativa lúdica serà el cap de setmana del 8 i 9 de juny. El preu per persona és 130€ i inclou el desplaçament amb autobús, l’entrada al musical en platea B, l’allotjament en hostal (habitacions compartides) amb desdejuni i l’assegurança de viatge.

En paraules de la regidora de Joventut, Amelia Mayor, “estem molt il·lusionats amb aquesta proposta lúdica per a tots els públics. El Rei León és tot un clàssic de Disney que s’ha consolidat com un dels més vistos en els últims anys a Madrid, a més de tractar-se de la major producció musical representada mai abans a Espanya. Així que espere que molts veïns i veïnes de Finestrat s’embarquen en aquest viatge espectacular ple d’emocions amb el qual segur que gaudirem molt, tant xicotets com majors”.

El musical de “El Rei León” va per la seua 8a temporada en el Teatre Lope de Vega de Madrid. Ha superat la xifra de 4 milions d’espectadors a Espanya i s’ha convertit en el musical de major permanència en la cartellera espanyola des de la seua estrena en 2011. En aquesta huitena temporada els papers protagonistes de Simba i Nala són interpretats pels actors Tiago Barbosa i Andrea del Solar.

Informació & Inscripcions

Les places són limitades. Per tant, totes les persones interessades poden reservar ja en la Regidoria de Joventut de Finestrat (3a planta, Ajuntament); també a través del telèfon 606 936 432 (WhatsApp), enviant un email a l’adreça de correu joventut@finestrat.org o en la xarxa social Instagram (@juventudfinestrat).

 

About The Author

Leave a reply

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Próximos Eventos

mayo

19ene(ene 19)18:0014jun(jun 14)20:00Alicante. Taller ¿Hablamos de libros?(enero 19) 18:00 - (junio 14) 20:00 Sede Ciudad de Alicante - Universidad de Alicante (2), San Fernando,40Secciones:LetrasTerritorio:L´Alacantí Etiquetas de EventosAlicante. Taller ¿Hablamos de libros?

30ene(ene 30)20:1529may(may 29)20:15Las películas fundamentales de la historia de Hollywood. Análisis y debate .(enero 30) 20:15 - (mayo 29) 20:15 Sede Ciudad de Alicante - Universidad de Alicante, Avenida Dr. Ramón y Cajal, 1 AlicanteSecciones:CineTerritorio:L´Alacantí Etiquetas de EventosLas películas fundamentales de la historia de Hollywood. Análisis y debate

08feb(feb 8)20:0020sep(sep 20)20:00Campanya de Teatre del Mediterrani(febrero 8) 20:00 - (septiembre 20) 20:00 Fundación MediterráneoSecciones:Escena,TeatroTerritorio:L´Alacantí Etiquetas de EventosCampanya de Teatre del Mediterrani

En Twitter

INFORMACIÓN Y CULTURA CON TODOS-AS PARA TODOS-AS.

La información cultural es un compromiso de los medios, profesionales y colaboradores que desarrollan una labor transformadora y de madurez social que permite elevar la capacidad de percepción de la ciudadanía. Nosotros no sentimos parte de esta historia que compartimos con otros diarios que además son amigos y, por tanto, respaldamos y os invitamos a leer y a compartir.

X