Des de la Regidoria de Joventut de l’Ajuntament de Finestrat han organitzat una nova edició del concurs de postals nadalenques per als xicotets amb edats compreses entre els 3 i els 12 anys d’edat. Es tracta de la 11ª edició d’aquest certamen en el qual l’any passat es van presentar més de 300 creacions.

 

Hi haurà un premi per a les categories de millor postal infantil (3 a 5 anys), millor postal junior (6 a 9 anys) i millor postal junior + (10 a 12 anys). La temàtica haurà d’estar relacionada amb l’època nadalenca i l’únic requisit sobre aquest tema és que aparega la frase “Bon Nadal”. Els participants hauran de presentar les seues creacions en paper grandària DIN A5 (mig foli) i preferiblement en cartolina.

 

L’edil de Joventut, Amelia Mayor, va informar que “com és habitual des de fa algunes edicions, una de les postals guanyadores serà també la felicitació institucional de l’Ajuntament de Finestrat. Per tant, l’enviarem per email per a felicitar les festes nadalenques a associacions, Ajuntaments, autoritats o col·lectius. Des d’ací volguera animar als nostres xicotets al fet que presenten els seus treballs a aquest concurs ja que sens dubte és una fórmula per a promoure la seua creativitat i, al mateix temps, mantenir viu l’esperit del nadal”.

 

Els interessats podran presentar la postal en el departament de Joventut (3ª planta de l’Ajuntament) i també en l’extensió administrativa de la Cala (en horari de 8:00 a 15:00 hores), al costat de la fitxa d’inscripció que haurà d’estar signada pel pare, mare o tutor legal del menor. El termini de presentació finalitza el 12 de novembre i només es podrà presentar una postal per participant. Les bases completes del concurs es poden consultar en la pàgina web municipal www.ayto-finestrat.es.